Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Kornjača bez repa,pitanje? |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Bilo ko...?
Pisano: 13.05.2014
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
kornjaca je drzana sa vjerovatno puno drugim kornjacama u premalom smjestaju, pa su si rep odgrizili medjusobno. To se cesce desava sa vrstama koje imaju duzi rep i koje se mnogobrojno u malim smjestajima drze. Kornjaca ti moze normalno zivjeti i rasti, pogotovu ako nije toliko zahvatil da je kloaka ostecena. Moras takodjer dobro paziti da je rana zarasla, te da se nemoze, pogotovu prljavom vodom, inficirati.
|
|||
"For nothing is impossible with God." Luke 1:37
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Pozdrav Marijan !
To je bila i moja pretpostavka ,da je rep odgrizen od strane druge kornjace... E sad ja ne znam da li je kloaka ostecenena, ali je rana definitivno zarasla.S obzirom da vrsi nuzdu normalno,a za razmnozavanje mu nece trebati ,onda to i nije neki problem?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ako je rana zarasla i vec prekrivena kozom ne bi trebalo biti problema. Najveca opasnost je da je rana otvorena i da se rep zbog infekcije nastavi raspadati i zahvati kloaku.
To se na slici ne vidi dovoljno dobro, ako nisi siguran da je rana skroz zarasla postavi jednu macro fotku ozlijede da utvrdimo. Jer postoji jednostavan nacin da tretiras tu ranu i sprijecis daljnje raspadanje koje moze ubiti kornjacu.
Pisano: 14.05.2014
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.