Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Moguca infekcija oklopa |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav, oprosti na zakasnjelom odgovoru!
Da li su te fleke ispod plocica ili je bas sama povrsina plocica zahvacena (da mozes napiati prstom)? Da li su ta mjesta mekana i neugodnog mirisa? Koliko si cesto mijenjao vodu tijekom ljeta? Ako imas fotoaparat macro fotka bi pomogla, ovako mi je tesko procijeniti da li je o tome rijec.
Pisano: 16.10.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
pa u pitanju je sama povrsina..Na primer sad se oklop ljusti i kad spadne bude novi i normalni oklop, za sada je spala jedna ova fleka tako sto se oklop oljustrio...
Nisu ta mesta mekana uopste, veoma su tvrda, i nemaju neugodan miris... Pa tokom leta sam joj menjao jednom mesecno nekad i po 2 puta mesecno . Inace kod nje nema nikakvih simptoma , jede normalno , previse je aktivna (sto mene izludjuje)
Pisano: 17.10.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
mozda ova slika moze da pomogne (digitalni fotoaparat mi je u kvaru)
Pisano: 17.10.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Tesko je reci o cemu se tocno radi, mozda se kamenac skuplja ispod plocica kada se vec pocnu dizati polako prije nego otpadnu. Ali ako fleke nestaju pri ljustenju onda se ne moras previse brinuti, vazno je da nove nisu zahvacene.
Pisano: 19.10.2013
|
|||
|
Odg.: Moguca infekcija oklopa |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Pozdrav Strahinja,
kak je završilo ovo.... dakle moja isto počela dobivat nekakve pjege bijele kad se izvadi van i jedva se vide na suhom, al u vodi su zlatne... onako više po rubovima oklopa,a najviše na dnu... Nažalost nisam bio doma više od mjesec dana i prepustio sam ju jadnu starcima i eto, mijenjali su vodu,al ne tako često ko ja i riknula joj je uvb svjetlo a nisu stavili novo... sad se samo nadam da nije nešto joj se inficiralo i kad sam je primio oklop odispod osjetio sam da se ljušti tj. onak prozirni mali dio joj se ljušti i na trbuhu oklopa...pa se nadam da je to samo sve ljuštenje, ali ne sječam se da je imala tak malo više tih bijelo-zlatnih pjega.... pošaljem slike ak treba... pozz
Pisano: 31.07.2014
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.