Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Filter za Aqua |
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Pozz još jednom :D
Ovo je naša tema upoznavanja http://www.kornjace.com/modules/newbb ... php?topic_id=2192&forum=2 Znaci trebaju mu sugestije za vanjski filter. Trenutno će korni koristiti 100x40x45, no kontam uzeti filter za veći Aqua, kad budemo minjali. Koliko sam Skuzila po postovima i temama koje sam pročitala, ehem, jbl, atma? :D Sigurno sam neki,krivo napisala... :P Btw imam priku koji ima zoo shop, pa priko njega mogu naručiti. Bitno mi je da je tih, da dobro filtrira, da nije prekompliciran za čistit, da ga mogu skinuti sa cijev, a ne i cijevi izvlaciti, i da cijena nije nebu pod oblake. :D Naletila sam na ovaj...pa mi recite sto mislite. http://www.elegancereef.com/aqua-shop ... tegory=745944&id=24157124 Hvaaalaaaa na svakoj pomoći.
Pisano: 25.09.2013
|
|||
|
Re: Filter za Aqua |
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Ne znam kako se može editirati post,a vidim da neki imaju editirani... :s
JBL e900 - što o tome filteru mislite?
Pisano: 26.09.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Citiraj:
Ne mogu editirati postove.... :( pa kad neko uspije nesto, molim vas spojiti sve u prvi. :) Naletila sam i na ovaj JBL e901 aquashop .... A koliko sam na forumu pročitala, ovaj 901 ima materijal od sinteskog stakla, a i mogu uzeti onaj micromec, pa umisto služba stavit, a i cijena mi je ok (planirala sam potrošiti do cca 1000kn). Jedini problem sto mi iz aquashopa ne odgovaraju, oko plaćanja na rate sa karticom. ... Ala sta san se raspitoljila po forumu ahahahaha.
Pisano: 27.09.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
E hvala ti na odgovoru. Znam da su svi u gužvi oko aktera - i ja bih voljela da sam barem malo bliže da i ja dođem, no nažalost, nisam.
Kako nisam zaista mogla više čekati naručila sam ovaj JBL e 901 GL. Ovi iz aquashop su mi odgovorili, no na fb-u :D, i nažalost kartice tek krajem godine... Zahvaljujem na svim odgovorima i pomoći, želim da vam uspješno prođe akter i da se lipo zabavite.
Pisano: 01.10.2013
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.