Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Alga, nametnik ili nesto trece?? |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Drvo dobro istusiraj pod vrucom vodom i ostavi neko vrijeme da se susi.
Sve materijale mozes kupiti u Bauhausu, Baumaxu i slicnim centrima. Nazalost ti nitko ne moze garantirati da nista nece biti stetno u tim materijalima za izradu. Najpametnije je da procitas tehnicke listove prije kupovine, primjerice JUB Akrilna emulzija bi po ovome trebala biti sigurna: LINK Za ljepilo za plocice je vazno da ne uzmes umjesto njega masu za fugiranje jer ona zna imati u sebi umijesan fungicid. Opet treba procitati tehnicki list. Jako puno akvarista je koristilo ovu metodu za izradu pozadine i niko nije prijavio problem s trovanjem riba. Ali postoje i druge metode izrade, primjerice da se stijena na kraju premaze dvokomponentnom epoxi smolom i na taj nacin "plastificira": LINK1, pa jos jedna metoda: LINK2
Pisano: 19.07.2013
|
|||
|
Re: Alga, nametnik ili nesto trece?? |
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Hvala Kori puno. Otici cu do Bauhausa koji dan i sve nabaviti, javim kad napravim kako je ispalo:) Mozda kada napravim da ostavim par tjedana u nekoj vodi, pa cisto i ako bude nesto valjda ce "ispariti". Akvarij je jos uvijek prazan..drvo sam oprala i osusila, stoji zadnjih nekoliko tjedana na balkonu..stvarno je volio to drvo, pa mi je nekako bilo zao baciti..a s druge strane me je strah ubaciti da se nekaj ne nakoti..uglavnom, mozda pricekam zimu, po zimi je sve i zatvoreno, pa je manja je vjerojatnost da nekaj uleti i ubaci jaja..
Pisano: 18.08.2013
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.