Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Novi veći akvarij! |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Evo napokon par slikica mojih mošusa u novom domu
Dodaj datoteku: 1.jpg (75.80 KB) 2.jpg (65.19 KB) 3.jpg (77.96 KB) 4.jpg (80.22 KB) 5.jpg (79.61 KB) 6.jpg (85.21 KB) 7.jpg (82.73 KB) 8.jpg (53.94 KB) 9.jpg (73.30 KB) 10.jpg (76.35 KB) 11.jpg (75.25 KB)
Pisano: 02.07.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Koja uzivancija, malci ne znaju kam bi sa sobom od prostora :)
Pisano: 03.07.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Ma da... :) sad sam još i maknula onu staklenu policu, tj. plićak i mislim da im je puno bolje. Gore nisu uopće dolazile, a ovako imaju sad puno više mjesta za plivanje. Uživaju...
Pisano: 05.07.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Bojana, jako lijep akvarij:) meni se najvise pak svida ova "kucica"(ili je to samo drvo pa se mogu zavuci ispod?) u lijevoj kutu akvarija, vidi se na prvoj stranici teme. sto je to zapravo, kojih je dimenzija i gdje si nabavila? Vec dugo sam u potrazi za takvim necim, ali nemrem, nigdje naci, cak ni na ebayu:/
Tnx!
Pisano: 09.07.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Hvala! To je drvo koje je zaobljeno na taj nacin pa izgleda kao kucica. To se i meni najvise svidjalo, ali sam ga ipak izbacila van iz akvarija. Ne znam koji je to tip drva, rekli su mi da je mozda topola. A izbacila sam ga iz razloga sto se jako na njega lovila plijesan i imalo je jako neugodan miris. Tako da eto... nije ispalo dobro, mada mi se jako svidjalo.
Pisano: 10.07.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Steta, bas je super..ja sam idalje u potrazi za "kucicom":)
Pisano: 11.07.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Pozdrav! Evo nakon dva mjeseca da se nas troje ponovno malo javimo... Kornjače još uvijek uživaju u svom domu, i baš lijepo napreduju. Jedu sve što im dajem, plivaju, uživaju i izgledaju zdravo. Nadam se da će tako i ostati. Dosta su narasle. A mogu se i pohvaliti da je jedna od kornjača mužjak. Uvjerila sam se neki dan kad sam ga uhvatila na djelu. Nisam ga stigla slikati, jer je trajalo svega minutu vremena. Ali... kad me ugledao, nije se nimalo uplašio, već je par sekundi i dalje samo šetao po kamenčićima. Sad još samo moram saznati kojeg je spola druga kornjača. Sve mi se čini da je ženka, jer se baš lijepo slažu i kao da se "šnjofaju" (kao psi) tu i tamo. Da li je moguće da bi već moglo doći do parenja ili su još premlade? Evo i malo današnjih slikica...
Dodaj datoteku: 1.jpg (81.24 KB) 2.jpg (74.31 KB) 3.jpg (63.21 KB) 4.jpg (81.42 KB) 5.jpg (80.54 KB) 6.jpg (80.54 KB) 7.jpg (87.93 KB) 8.jpg (78.95 KB)
Pisano: 20.09.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Moderator
|
svaka ti čast !
Pisano: 27.09.2013
|
|||
Ne treba se stidjeti priznanja da smo pogriješili, jer to drugim riječima znači da smo danas pametniji nego jučer. (A.Pope)
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Pisano: 29.09.2013
|
|||
|