Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Novi akvarij |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Kopno ti je najbolje napraviti sam, imas jako jednostavnih solucija, evo par ideja: LINK1
Najjednostavnije ti je napraviti visece kopno. Mozes uzeti komad drva za akvarij, kroz njega probusiti rupe, provuci izolirane cvrste bakrene zice i uz pomoc njih nakaciti to drvo za rubove akvarija da drvo stoji na povrsini. Evo slicnih izvedbi visecih kopna: LINK2, LINK3, LINK4 Mozes staviti i neki ogroman kamen, no on ce ti vjerojatno oduzeti puno vise prostora za plivanje nego sto bi trebao... Kupovno kopno se da naruciti online, međutim ono sluzi samo za male zivotinje, cim kornjaca malo naraste i dobije na tezini to kopno jednostavno pocne tonuti... Unutarnji filter mozes zalijepiti na dno ili na bocnu stranicu, kako god, samo je vazno da ti je skroz potopnjen. Biljke koje spominjes su mozda alga Cladophora aegagropila? Za ribe nema garancije da nece biti pojedene... Kada ces stavljati slike bilo bi dobro da otvoris novu temu dolje u podforumu Galerija!
Pisano: 03.07.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Voda je sada bistra pojacao sam protok na pumpi.Akvarijum mi stoji na parketu a ispod nemam nista jel bi trebalo neku podlogu da stavim?
Pisano: 04.07.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Da, obavezno stavi stiropor ispod jer bi ti dno zbog mogucih neravnina i tockastih pritisaka na staklo moglo puknuti! Ako ti je parket ravan dovoljno je staviti stiropor debljine 2 cm, no ako se radi o starijem grbavom parketu nije losa ideja niti staviti stiropor 5 cm debljine.
Pisano: 04.07.2013
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.