Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Molim odgovor !! |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Zanima me dali je ovo vrijeme za parenje čančare i dali se moraju pariti muško i ženka ako njih samo imam ???
Pisano: 06.05.2013
|
|||
|
Re: Molim odgovor !! |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
???
Pisano: 07.05.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
i još jedno pitanje !! koliko ženka drži jaja u sebi nakon parenja ?? može odgovor na sva tri ??
Pisano: 08.05.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
pošto znam da ženska kornjača ispušta neke mirise da ih muški prepoznaju za parenje,koliko ti mirisi traju,odnosno koliko dugo muškarac ima vremena da to osjeti ??
Pisano: 09.05.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Citiraj:
a neman ti pojma...moj muški je već nakon 10-tak dana nakon izlaska iz hibernacije počeo ganjati žensku...a ženska je već danas pokušala kopati rupe po vrtlu za jaja...uglavnom ne brini se ništa...to je prirodni proces na koji ti ne možeš i ne tribaš utjecati...kad one osjete potrebu za parenjem one će to napraviti...
Pisano: 09.05.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ako drzis kornjace u ograđenom prostoru muzjak ce vjerojatno veci dio ljeta ganjati zenku i htjeti se pariti. Isto tako ne postoji bas određeno i strogo pravilo kada ce zenka polagati jaja i koliko ce gnijezda imati ovo ljeto. Sve ovisi o tome kada ce naci odgovarajuce mjesto za polaganje jaja i imati dovoljno mira da to obavi.
Zenke imaju također mogucnost cuvati spermu muzjaka po nekoliko godina i oploditi jaja kada je to potrebno, tako da samo polaganje jaja uopce ne mora biti direktno povezano i ovisno o tome kada se zenka zadnji put parila.
Pisano: 10.05.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Hvala Kori !!
Pisano: 10.05.2013
|