NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
66 korisnika su online (18 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 66

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   2 Anonimnih korisnika

« 1 2 (3) 4 »

Re: Živa hrana u prehrani
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: corleone123
Jeli mogu ja i kornjacam davati i one male ribice sta kupim u pet shopu?

Mozes slobodno. Najbolje je davati gupije, molije, platije i ostale zivorotke bas iz razloga sto je Toni naveo, lako ih je razmnozavati.

Pisano: 10.07.2012
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Regularni član
Regularni član

See User information
A da li male kornjace(crvenouhe)mogu da jedu gupije? I da li joj pritom dahem i piletinu? I inace koliko od prilike jedu male kornjace po obroku?

Pisano: 30.03.2013

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Mogu, ali teze ce uloviti same, eventualno se mogu davati manji gupiji uz pomoc pincete. U clanku o prehrani na naslovnici imas popis svega sto im mozes davati i uputstva kako hraniti.

Pisano: 31.03.2013

Regularni član
Regularni član

See User information
Procitala sam,hvala. Znaci ne mote sama da uhvati. Kolko treba da poraste da bi ih sama hvatala,posto zelim da ih malo juri da se razmrda.

Pisano: 31.03.2013

Početni član
Početni član

See User information
Pozdrav
evo imam jedno pitanje, inace svojoj korni dajem gupije kao zivu hranu tu i tamo i danas sam joj htjela uzet par al nije bilo u pet shopu pa sam joj uzela neki KOI mix ribicu jer nije bilo nikakvog izbora
I kad sam je ubacila u akvarij kornjaca je mahnito plivala za njom kojih 15 minuta al ju nije mogla ulovit i sad vec sat vremena uopce ne trza na nju
sta da sad radim s tom ribicom i dal mogu kornjacu nekako zainteresirat da ju pojede?

Pisano: 03.04.2013

Regularni član
Regularni član

See User information
Pa mozda je kornjaca pojede uvece kad se ribica primiri.

Početni član
Početni član

See User information
cisto sumnjam jer ju uoce ne dozivljava, riba pliva oko njene glave al ona uopce ne reagira a i mozda joj je prevelika?
mrvicu je veca od zlatne ribice al cinila mi se manja kad sam ju kupovala, iako moja kornjača ima 10 godina tako da bi ju bez problema trebala pojest

dobro pricekat cu do sutra, ako ju ne pojede preko noci kako da ju onda nahranim?
mozda je pitanje glupo al nisam jos imala takvu situaciju kad ih inace odmah pojede

Anonymous
Citiraj:

Pisano od: lalaland
cisto sumnjam jer ju uoce ne dozivljava, riba pliva oko njene glave al ona uopce ne reagira a i mozda joj je prevelika?
mrvicu je veca od zlatne ribice al cinila mi se manja kad sam ju kupovala, iako moja kornjača ima 10 godina tako da bi ju bez problema trebala pojest

dobro pricekat cu do sutra, ako ju ne pojede preko noci kako da ju onda nahranim?
mozda je pitanje glupo al nisam jos imala takvu situaciju kad ih inace odmah pojede

Pozdrav,

O kojoj je ribi tocno rijec?Sto znaci KOI mix?

Meni kornjaca isto nije par puta ulovila gupije,jer sam kupio bebe,pa su bili nadprosjecno brzi.Ali je zato kornjaca ulovila ribu dok sam mijenjao vodu u bazenu(razina vode je bila 10-tak centimetara pa je kornjaca iskoristila priliku).

Početni član
Početni član

See User information
Iskreno ne znam, pisalo je KOI mix, znam da je akvarijska, hladnovodna ribica, malo veća od zlatne.
Evo počela ju je opet lovit al riba je prebrza, a kornjača kad je već i starija nije baš okretna

Šta onda predlažeš da ih premjestim u manji akvarij sa manjom razinom vode da ju lakše ulovi? Čak i nije loša ideja, mogla bi probat kad izgleda da ju sama ovako nikad neće ulovit

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: lalaland
Pozdrav
evo imam jedno pitanje, inace svojoj korni dajem gupije kao zivu hranu tu i tamo i danas sam joj htjela uzet par al nije bilo u pet shopu pa sam joj uzela neki KOI mix ribicu jer nije bilo nikakvog izbora
I kad sam je ubacila u akvarij kornjaca je mahnito plivala za njom kojih 15 minuta al ju nije mogla ulovit i sad vec sat vremena uopce ne trza na nju
sta da sad radim s tom ribicom i dal mogu kornjacu nekako zainteresirat da ju pojede?

Pozdrav i dobro dosla na forum!

Generalno ti nije pametno kupiti bilo koju ribu i dati kornjaci jer određene vrste znaju imati bodlje pa se moze dogoditi da riba pri gutanju ostane kornjaci u grlu. Sa Koi saranom nije taj slucaj, ali sve hladnovodne ribe u sebi imaju enzim koji razgrađuje vitamin B1 (tiamin) i dugorocno moze izazvati tiaminozu.
Samo za informaciju Koi saran nije riba za akvarij jer naraste do metra duzine. Ako ga tvoja kornjaca nece uspjeti pojesti morat ces mu potraziti dom kod nekoga tko ima vrtno jezerce (ni slucajno ga ne pustaj u prirodu).

Pisano: 04.04.2013

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum