Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: JAKOOO VELIKI PROBLEM |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Moguce je da kornjaca ima upalu pluca.
Pisano: 27.04.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Mozda je kornjaca bila duze vrijeme na suhom, onda isto zna plutati. Stavi je u vodu ali ne duboku pa ces vidjeti nakon jednog vremena kako je.
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Stavio sam je u akvarij od 80l nemam veci,voda je dubine 10,5cm dali je to preduboko,sada kada sam doso je malo plivala,nemam grijac niti lampu dali je to problem.Stavio sam kamenje da se popne na njih kao kopno i stalno je na njemu,dali da ga maknem.
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
ja imam pitanje: imam kornjaču.....ona "mjenja" pločice na oklopu!! i sad me zanima zašto ih mjenja i koliko će to dugo trajati??? i još....brzo joj se zamaže voda, a ima filter u akvariju, ima i grijač i lampu!!!! očekujem odgovore...!! =)
|
|||
by: marijana
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Prvo: postavljas pitanje u "tudjoj" temi. Stime ides "offtopic" za u buduce, otvori posebnu temu za svoja pitanja (ako ih bude u buduce). Drugo: Ne podnosim postove tipa "ocekujem". I ja ocekujem prikladno ponasanje i pisanje u svojim forumima pa ga nedobijem uvjek. Trece: Odgovor na tvoje pitanje. Kornjaca raste i stime mjenja plocice. To ce trajati citav zivot. KAd naraste naravno u rijedjem razdoblju nego kad je jos u mala. Cetrvto: Nema potrebe mi govoriti da sam grub, odvratan i bahat. Znam to i sam.
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Ljudi nemorate se vise trudit,nazalost je uginula,kada sam se vratio iz skole vise nije plutala nego je normalno potonula i kada je plivala se stalno zabijala u staklo,kada se je zabila uvukla se u oklop i zatvorila oci i onda opet tako
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pa znas crvenouhe kornace se i ne nalaze pokraj potoka..tako da ju je neko odbacio vjerovatno...opet ne znas koliko je dugo tu...tako da je vjerovatno bila bolesna..+ stres i moglo se ocekivati da ce uginuti :(
Tuzno ali istinito :(
Pisano: 29.04.2008
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Naravno da ju je netko pustio...,a i to sta kazes tko zna koliko je dana mozda i mjeseci bila tamo,a tu gdje ja zivim zna bit dosta hladno.
|
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.
You ne moeš post without approval.