Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: pokvarena hrana? |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Kornjace su po prirodi strvinari i u prirodi jedu leseve kad naiđu na njih, no to ne znaci da je to za njih dobro vec nuznost za prezivljavanje. U zatocenistvu nema razloga da im dajes pokvarenu hranu i riskiras probleme s probavom, povracanje itd.
Svo meso i ribu mozes narezati na komade velicine jednog obroka, staviti u malu plasticnu vrecicu ili zamotati u foliju i staviti u zamrzivac. Po potrebi vadis i odmrzavas porcije za hranjenje kornjaca i uvijek imas svjezu hranu koja traje mjesecima.
Pisano: 22.03.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Mislim da sve što ne valja za čovjeka, ne valja ni za životinje. Možeš veći komad mesa narezati na male komadiće, koliko ti kornjača pojede za jedan dan, i staviti ih u zamrzivač. Zamotaš ih lijepo u vrećicu. Kad poželiš dati kornjači meso, uzmeš ga iz škrinje, staviš da se odledi, malo da se utopli i daš kornjači da pojede. Tako barem ja radim. Kori, je li to ok ? Mislim da, ako je za ljude ok, ne šteti ni kornjači. Kod mene isto nema baš svaki dan piletine i mesa, zato sam napravila baš to. Stavila male paketiće bijelog mesa, pilećeg srca i jetrice u škrinju i sad svaki put kad joj to poželim dati, uzmem van.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Pisali smo odgovor u isto vrijeme, hehe :)
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
hvala na odgovoru drugari. Nije mi palo na pamet posto se kod mene u kuci nistane tavlja u zamrzivac, pa ne znam ni da li radi. Moram videti, al ako ne radi onda sam ga ugasio..
|
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.
You ne moeš post without approval.