Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: Oteklina na vratu kornjače ! |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Svako drvo ti na pocetku ispusta tanine u vodu i voda posmeđi, to je normalno. Ako te smeta mozes u filter staviti aktivni ugljen i on ce ti skupljati te tanine.
Hvala za informaciju za veterinara za to podrucje, ubacit cu u svoj popis. Za neke osnovne probleme bi mogli pomoci, no ako nemaju specijaliziranog veterinara za gmazove tesko ce moci rijesiti neki ozbiljniji problem. Sretno sa slaganjem novog smjestaja, ako negdje zapnes slobodno pitaj!
Pisano: 02.03.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Kažu da su već liječili zmije, iguane... svašta, pa čak i kornjače. Kaže: "ne možete vjerovati što sve danas ljudi drže doma kao kućne ljubimce".
Hvala... pitati ću naravno. Ali mislim da sam ovdje već dobila sve potrebne informacije, od Y-TONG cigli koje ću nabaviti za postolje, granja, podloge, filtera itd... Filter sam naručila preko www.aquashop.hr (hvala i za tu informaciju), nadam se da će stići ovih dana (platila sam unaprijed, he he). I to je to. Stranica vam je stvarno super za kornjačoljupce i šaljem vam svake pohvale za trud. Pozzzzz :)
Pisano: 03.03.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ako imaju iskustva onda super, to nazalost ne cujem cesto. Iako u Međimurju ima dosta terarista i imaju cak svoju udrugu Varazdinska Udruga Terarista (VUT), pa vjerojatno vecina nosi zivotinje kod njih.
Filter bi ti trebao doci uskoro, Aquashop je poznat webshop na nasim prostorima, ja vec godinama kupujem od njih i nikada nisam imao problema. Drago mi je da si zadovoljna sa stranicom, tu smo da pomognemo!
Pisano: 06.03.2013
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.