NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
62 korisnika su online (14 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 62

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

« 1 (2)

Re: kornjača se nije zakopala !!!
Aktivan član
Aktivan član

See User information
aha oprosti nisam te shvatio kad si mi gore pisao,ja sam mislio da trebam tavit na dno zemlju pa onda sijeno,sad sam shvatio samo sijeno !! ali hoću li je stavit na dno ili na vrh kutije ?? sorry na ovako glupim pitanjima ali ne želim da mi kornjača prvu godinu umre !!

Pisano: 20.01.2013
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Aktivan član
Aktivan član

See User information
Kori može odgovor ?? sijeno se sad rrijtko nalazi ,još ja živim na moru,mogu li ja umjesto sijena staviti lišće ?? i može odgovor i na gornje pitanje ??

Pisano: 21.01.2013

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: toni123
aha oprosti nisam te shvatio kad si mi gore pisao,ja sam mislio da trebam tavit na dno zemlju pa onda sijeno,sad sam shvatio samo sijeno !! ali hoću li je stavit na dno ili na vrh kutije ?? sorry na ovako glupim pitanjima ali ne želim da mi kornjača prvu godinu umre !!

Citiraj:

Pisano od toni123:
on što smo pričali da kornjaču stavim u šupu u kutiju sa sijenom ! e sad sijeno se sad nemože nać,mogu li umjesto toga stavit lišće ?? i oću li kornjaču u kutiju stavit na dno ili na vrh ??

Bitno je da u toj supi gdje bi ju stavio ne dolazi do smrzavanja inace nema poante kornjacu spremati unutra.

Kutija je samo skrovito mjesto u kojem ce se kornjaca tijekom zimskog sna osjecati sto udobnije i ostati na jednom mjestu, da ti se negdje ne zavuce u supi. Na dno kutije mozes staviti i zemlju, dapace. Na zemlju stavis kornjacu i prekrijes je slojem sijena kako bi se osjecala sigurnije. Moze posluziti i suho lisce ili sijeno za glodavce koje se prodaje u pet shopovima kao stelja npr.: LINK
Pitanja nisu glupa i treba svakako pitati ako ne razumijes.

Aktivan član
Aktivan član

See User information
Hvala ti Kori najjači si ! i još jedno pitanje:Kad bi mi se mogle otkopat kornače ,jer ona su male imaju oko pola godine-7 mjeseci tako nešto ?? poželio sam ih gledat u vrtu !!

Moderator
Moderator

See User information
Kornjače ti se ne bi trebale otkopati do ožujka. U južnim krajevima od ožujka na dalje u kopnenim mjesec dana kasnije. A kada ti se otkopaju, biti će malo dezorijentirane i zbunjene i nemoj ih siliti odmah jesti ili previše dirati dok ne dođu k sebi.
Sve im pripremiš, a one će same dalje.

Pisano: 23.01.2013
Ne treba se stidjeti priznanja da smo pogriješili, jer to drugim riječima znači da smo danas pametniji nego jučer. (A.Pope)

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum