Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: kornjača se nije zakopala !!! |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Kori može odgovor ?? sijeno se sad rrijtko nalazi ,još ja živim na moru,mogu li ja umjesto sijena staviti lišće ?? i može odgovor i na gornje pitanje ??
Pisano: 21.01.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Citiraj:
Bitno je da u toj supi gdje bi ju stavio ne dolazi do smrzavanja inace nema poante kornjacu spremati unutra. Kutija je samo skrovito mjesto u kojem ce se kornjaca tijekom zimskog sna osjecati sto udobnije i ostati na jednom mjestu, da ti se negdje ne zavuce u supi. Na dno kutije mozes staviti i zemlju, dapace. Na zemlju stavis kornjacu i prekrijes je slojem sijena kako bi se osjecala sigurnije. Moze posluziti i suho lisce ili sijeno za glodavce koje se prodaje u pet shopovima kao stelja npr.: LINK Pitanja nisu glupa i treba svakako pitati ako ne razumijes.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Hvala ti Kori najjači si ! i još jedno pitanje:Kad bi mi se mogle otkopat kornače ,jer ona su male imaju oko pola godine-7 mjeseci tako nešto ?? poželio sam ih gledat u vrtu !!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Moderator
|
Kornjače ti se ne bi trebale otkopati do ožujka. U južnim krajevima od ožujka na dalje u kopnenim mjesec dana kasnije. A kada ti se otkopaju, biti će malo dezorijentirane i zbunjene i nemoj ih siliti odmah jesti ili previše dirati dok ne dođu k sebi.
Sve im pripremiš, a one će same dalje.
Pisano: 23.01.2013
|
|||
Ne treba se stidjeti priznanja da smo pogriješili, jer to drugim riječima znači da smo danas pametniji nego jučer. (A.Pope)
|
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.
You ne moeš post without approval.