Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Želka 980g |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
želka
Pisano: 11.10.2012
|
|||
|
Re: Želka 980g |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav i dobro dosao na forum!
Napisi nam malo vise o sebi, od kuda se javljas, koliko je kornjaca velika, stara...
Pisano: 11.10.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Želka danas
Pisano: 31.12.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Bilo bi dobro da polako pocnes navikavati svoju kornjacu na biljnu hranu, jer ce s vremenom trebati jesti 70-90% biljne hrane kako joj ne bi stradali bubrezi i jetra od mesa.
Pisano: 06.01.2013
|
|||
|
Želka 1280g |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Probao sam joj dati zelene salate i matovilca ali ju ne zanima. Možda bih ju trebao staviti na trodnevnu dijetu pa da onda probam? Tu i tamo joj kupim 3-4 živa gupija ili barbusa pa si lovi. Jeddnom sam slučajno u 5 ujutro vidio kako je zgrabila ribicu i još živi rep je virio iz kljuna. Sad sam ju izmjerio i ima oklop dobrih 20 cm i teška je 1280g. Ima želka i profil na društvenoj mreži.
Pisano: 15.01.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Kornjacu te velicine niti nije potrebno niti dobro hraniti svaki dan "mesnatom" hranom. Da li si siguran da je stara samo dvije godine, je li kupljena u pet shopu kao mladunac od 3 cm ili je bila veca kad je dosla kod tebe? Jer ako je u samo 2 godine narasla sa 3 na 20 cm to je jako brzo i lose za samu kornjacu. Upucuje da joj dajes pre velike kolicine hrane. To pod hitno trebas smanjiti, i rijeđe hraniti. Za sada da joj ne bude šok prijeđi na hranjenje svaki drugi dan i postepeno kroz mjesec-dva moze smanjiti na mesnati obrok svaka 3-4 dana. A vodeno bilje i povrce sa popisa joj mozes nuditi i svakodnevno: Prehrana vodenih kornjaca (popis)
Pisano: 18.01.2013
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.