Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: Kornjača neće jesti |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Ove godine bi bilo dobro da nadjes neko mjesto na kojem bi ubuduce spremala kornjacu u hibernaciju i da provjeris spusta li se tamo temperatura tijekom zime ispod 0. Optimalno je da bude od 4 - 8 stupnjeva celzijusa u tom prostoru. Tako ces biti mirna za sljedecu godinu i spremna:).
Pisano: 19.10.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Hvala na savjetu, budem.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Još jedno pitanje gdje mogu naći UVA-UVB lampu? Ja sam malo tražila ali nisam ništa našla...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ovako imaš u Dubravi od McDonaldsa prema Dubcu mali dućan zove se
Eko watt il tak nešto. Rade do 17 sati i drže sylvania rasvijetna tijela. Ja sam zadovoljan s reptistar neonkom...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
OK hvala a da li možda ima nešto u Samoboru? Jer ja sam zapravo iz Samobora. Treba mi oko pola sata do Zagreba pa i nije baš problem, ali me zanima da li ima nešto bliže.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pogledaj u bilo kojem dućanu rasvijete.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Joj pa tog se nisam sjetila...
Hvala!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Evo kornjača sada normalno jede...
Ali uz gomilu svježe djeteline ona tamani samo suhu. Ali ipak bolje išta nego ništa. I da, trebam paziti da me ne vidi, je čim me skuži prestane jesti.
Pisano: 20.10.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
UVA-UVB lampe za gmazove se bas ne mogu pronaci u svakom ducanu za rasvjetu, u vecini slucajeva ih drze pet shopovi.
Ako ti se neda do Zagreba preporucam da narucis preko webshopa www.teraristika.hr Kojih dimenzija ce taj unutarnji smjestaj biti, da li ces raditi terarij ili box? Djetelina sadrzi jako puno proteina, smijes je davati u malim kolicinama kao dio kornjacine prehrane, međutim ne smijes je stalno davati kao jedinu hranu jer ces unistiti kornjaci bubrege! Za dobrobit kornjace prouci stranicu www.thetortoisetable.org.uk , preporucam da prije davanja bilo koje biljke kornjaci procitas o toj biljci koliko ju je uistinu dobro i pametno davati. No dok ne nabavis UVA-UVB rasvjetu nemoj se cuditi sto kornjaca odbija hranu. Također nabavi kvalitetno sijeno za glodavce, ono sadrzi razne trave tako da ce pridonijeti raznolikosti prehrane.
Pisano: 20.10.2012
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.