Pregledava ovu temu:
3 Anonimnih korisnika
Re: Zakopavanje kornjača |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
ja kornjačama dam jest mrkve,kupusa ali ništa ne žele dali je to znak da ubrzo slijedi hibernacija??
Pisano: 21.09.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Da! Mrkvu i kupus vrlo rjetko davaj.
Više im davaj trave, tipa djetelina, maslačak itd. Sam pazi gdje bereš da nema nikakvih zagađenja!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
ma ja ću njima ipak napraviti u kutiji na dno najlona onda 5 cm zemlje (ako mi možeš reći koju zemlju i može li ova za cvijeće?)iznad zemlje suhog lišća a na vrh suhe trave ! Jeli dobro ??
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Gledaj da zemlja nije tretirana sa pesticidima.. Al ne kužim zašto kombiniraš unutarnji smještaj kad imaš kornjaču koja živi u tom staništu. Unutarnji smještaj od kartona -NE! Kupi OSB ploču (najeftinije rješenje) i složi terarij. Trebat će ti jedna spot lampa i usb rasvjeta.
Pisano: 22.09.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
jutros mi se ova veća kornjača uopće nije zakopavala a bila je malo hladnija noć a ova manja se jest zakopala (oklop joj je virio iz zemlje) sad neznam zašto ova druga nije ??
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net ... 05480548_1371127455_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net ... 05481118_1441523154_n.jpg to su ti slike od njihovog smještaja ispod krova je suho lišće i malo sjena a ispod naravno zemlja ,stavio sam im vode u ovu posudu od cvijeća ! kad sam stavio lišće ito sve ispod krova odma su počele tamo odlazit !
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Nemoj se ljutiti, ali smještaj je katastrofa. To si nabrzinu sklapao od dasaka.
Osim što smještaj nije visok, tako da bilo koja životinja može doć i pojesti kornjače, ove daske mi djeluju nestabilno. Ostalo onak "prolazi" , al' estetski je 0. Zašto kad već imaš kornjaču joj se ne potrudiš osigurati lijep smještaj. Ali stvarno sve imaš na forumu, sam trebaš početi čitati, a ne sam otvoriti temu i pitati i čekati da ti se sve servira na pladnju. Evo dati ću ti neke linkove, bez ljutnje samo sam realno rekao. Vanjski smještaj za kopnene kornjače Hrana kopnenih kornjača l.p
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
gledaj kako smo već pričali idu u hibernaciju pa sam im samo privremeno to napravio a tijekom zime ću im napravit nešto bolje !
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
Bolje staviti zemlju iz vrta pomjesanu s liscem da bude malo rahlija (10 cm) i gore veliki sloj lisca.
Pisano: 23.09.2012
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.