Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Pomoć! |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav i dobro dosla na forum!
Nazalost je jedina solucija naci veterinara koji zna raditi sa gmazovima, ili barem naci veterinara koji je voljan probati nesto poduzeti uz upute strucnijeg kolege. Pitanje je da li je doslo do neke vrste ozlijede penisa? Postoji velika mogucnost da mu je druga kornjaca ugrizla penis i da je to uzrokovalo problem. Da li vidis otvorene rane, da li je bilo krvi? Ja bi na tvom mjestu za par dana ponovo probao vratiti, mozda je sada jos zbog ozlijede natecen. Ukoliko se nista vise ne moze napraviti zadnja solucija je amputacija. Ako mozes postavi slike.
Pisano: 31.08.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Hvala na odg. A veterinar mi je rekao da mu je ispao čmar i jedan dio crijeva pa sad....a krvi nije bilo nikako, nema ni rana, skorila se bila površina ali sad se to već guli i da jeste otečeno ali ne otiče dalje, kako je bilo tako i stoji.On se i dalje sunča kao da nije ništa, jede, skakuče kad ga hranim i sl.a stvarno ne znam kako da pronađem veterinara koji bi mi pomogao.A slike mogu postaviti nažalost tek za par dana,:-//
Pisano: 31.08.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Preporucam da maknes ostre predmete van iz akvarija da ne bi doslo do dodatne ozlijede dok pliva. Od cega ti je napravljeno kopno?
Drzi ga u sto ciscoj vodi da ne bi doslo do dodatnih komplikacija. Na ovim prostorima postoji samo jedna veterinarka koja je skolovana za lijecenje gmazova, dr. Maja Lukac iz Zgareba.
Pisano: 02.09.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Iz akvarijuma sam sve skolinila,nema ni drveta ni kamena velikog ništa, podloga je napravljena od sitnih kamenčića, na nju je navikao tako da ne vjerujem da mu to smeta, a ima turtle dock tako da ni na njemu nema ništa oštro.I evo par slika, nadam se da su ok
Dodaj datoteku: S 3.JPG (3.22 KB)
Pisano: 03.09.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
I još jedna
Dodaj datoteku: Spajdi 2.JPG (5.26 KB)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
I još
Dodaj datoteku: S 4.JPG (2.74 KB)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Slike su jako male rezolucije, gotovo se nista ne vidi, stavi vece ako mozes. Da li si ponovo sa onim veterinarom probala vratiti prolaps?
Pisano: 05.09.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Žao mi je za slike meni su na mob.normalne,al svakako se to njemu skoro potpuno vratilo, pa sad ne bih da idem veterinaru da mu ne bi šta zeznuo,ujutru bude veće, pa se u toku dana smanji i navečer skoro se skroz vrati i tako već 2-3 dana, pa se nadam da će se skroz vratiti vremenom,al ipak se raspitujem po BiH za stručnijeg veterinra ali do sad bez uspjeha, nažalost, ta veterinraka u Zagrebu mi je ipak pre daleko, ali nadam se da ću ovdje negdje naći,a vama hvala puno na pomoći, Spajdi je itekako dobro hvala Bogu , samo eto još malo viri, ali valjda će se i to vratiti
Pisano: 08.09.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Drago mi je cuti da kornjaca ide na bolje i nadam se da ce prolaps s vremenom proci sam od sebe. Javljaj nam razvoj situacije!
Pisano: 08.09.2012
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.