NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
68 korisnika su online (25 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 68

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   3 Anonimnih korisnika

« 1 ... 4 5 6 (7)

Re: Mala pomoc
Aktivan član
Aktivan član

See User information
[quote]
...Meni nije jasno kako mozes opet napraviti nesiguran smjestaj iz kojeg kornjaca moze pobjeci nakon sto si zbog slicnog razloga vec izgubio kornjacu...

I meni je to nejasno .

Pisano: 10.08.2012
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Anonymous
Citiraj:

Pisano od: Kori
To je dovoljno prostora za jednu odraslu kornjacu, za tri bi bilo pre malo. Prvenstveno iz razloga sto bi muzjak maltretirao zenke a one se ne bi imale gdje sakriti i pobjeci.

Meni nije jasno kako mozes opet napraviti nesiguran smjestaj iz kojeg kornjaca moze pobjeci nakon sto si zbog slicnog razloga vec izgubio kornjacu...
Da li su stranice smjestaja ukopane u zemlju da se kornjaca ne moze iskopati ispod njih?

Nisaam još složio dobar smještaj ovo je privremeno nisu stranice ukopane...

Kad dobijem još velikih biće veliki smještaj 5mx5m

Anonymous
Citiraj:

Pisano od: jettii
[quote]
...Meni nije jasno kako mozes opet napraviti nesiguran smjestaj iz kojeg kornjaca moze pobjeci nakon sto si zbog slicnog razloga vec izgubio kornjacu...

I meni je to nejasno .

Sad je dobar smještaj ne može pobijeć al biće za koji dan veći bolji smještaj.

Anonymous
Evo počeo sam radit na novom smještaju prvo sam posadio biljke u vazne za cvijeće koje ona voli...čekam da se omladi pa da zasadim u smještaj a onda ide posuda sa vodom onda hladovima ograda mreža... .itd.. :D biće dobar smještaj obećavam.. biće mjesta za barem 3 odrasle kornjače (koliko će ih i biti)...

Anonymous
Ej koliki smještaj treba da bude za jednu odraslu kornjaču kolika širina i dužina. :D

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Za jednu odraslu kornjacu bi trebao imati minimalno dva kvadrata. Znaci nesto tipa 200x100 cm ili 180x120 cm ili 150x150 cm...
Ako imas mjesta u vrtu nemoj stediti na prostoru, sto veci smjestaj slozis to bolje za kornjacu.

Pisano: 26.08.2012

Anonymous
Napravit ću ja veliki smještaj samo da mi se maknu ona drva što mi smetaju jer mi pre pree više prostora zauzimaju nema mi otac vremena da iz izreže čim nađe vremena ja ću mu pomoć i da to riješim i onda kad počnemo da radimo na smještaju to će biti EXTRA.. :D :D ..........

Sad kad taj smještaj sredim moj frajer (Korni) će dobiti 1-2 trebe (ženke).. ......haha xD ima da bude treka da valja.. :D :D a možda ih neću uzimati ove godine možda sledeće..al ću ih ipak uzet.....

Hoću da počnem da se bavim i vodenim kornjačama..
Hoću da naručim akvarij 120x70x50cm i debljina stakla nek bude 7-8mm.. :D mislim da će biti dovoljno za 2 vodene samo ima jedan problem u okolini kornjača (vodenih) nema ni u PET SHOP-ovima... xD.... koje da uzmem crvenouhe ili žutouhe.....meni su draže žutouhe.... :D
Al ovo ne ide ovdje al hajd otvorit ću KASNIJE temu u vodenim.. ccc

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Prvo posteno zbrini kopnene pa tek onda razmisljaj o vodenim kornjacama. Smjestaj 120 cm duzine je pre tijesan za jednu odraslu crvenouhu ili zutouhu, trebao bi ici barem na 150 cm duzine, akvarij moze biti uzi. Za dimenzije koje si naveo treba debljina stakla od 10 mm.
Također moras biti svjestan da ces vodene i kopnene kornjace morati drzati upotpunoj izolaciji jednih od drugih. Vodene kornjace nose određene klice koju mogu bitismrtonosne za kopnene kornjace.

Pisano: 29.08.2012

Anonymous
Neće biti u dodiru kopnene i vodene 100% znači može ovako 150x50x50cm može vako i debljina stakla 9mm......moram ovo naručit i šta misliš koliko će ovo koštati odprilike...

Anonymous
A može li se jedna mala kornjača (vodena) držati u plastičnom koritu od 25l.Naravno neko vrijeme.Jer imam takvih 5 korita od 25l....ccc

« 1 ... 4 5 6 (7)

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum