Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: Kako postupati sa malim čančarama? |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
izgleda dobra stranica.. :) a na vise kornjaca nema mi smisla saditi jer bih trebao onda veće količine toga... vec odem svako 2-3 dana na livadu naberem razlicitih travi i tako stalno.. a u medjuvremenu ubacim kakvu vocku ili takvo nesto.
Pisano: 20.03.2012
|
|||
Potpis (engl. signature, njem. Unterschrift) je bitan element valjanosti pisanog očitovanja volje.
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Upravo je u tome problem, u narodu kruze takvi savjeti i svi ih sire sa potpunom sigurnoscu. A u stvarnosti takva hrana ima devastirajuc efekt na organe kornjace. Skrati im zivotni vijek na 20-50 godina i umiru u velikim bolovima od zatajenja bubrega. Sa pravilnom prehranom mogu zivjeti i do 120 godina.
Pisano: 21.03.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
evo danas sam nabavio materijal te malo bolje uredio smještaj za male čančare...
kao što se vidi bolje izlgeda nego prije i sad sam mirniji jer sam stavio mrežastu ogradu tako da sada nitko ne može dirati male čančare... napravio sam jedan mali otvor taman da velika kornjača može bez problema uči unutra, a male ne mogu izaći jer sam ostavio mali zidić preko kojega se velika može popeti, a mala čančara ne može... slijedeći plan je da im napravim skrovište od kamena...imam nekoliko kamenih ploča tako da ću napraviti od toga...
Pisano: 22.03.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Super izgleda, de mi samo reci koliko se krecu sad cijene ograde, pošto i ja moram to staviti
|
|||
Potpis (engl. signature, njem. Unterschrift) je bitan element valjanosti pisanog očitovanja volje.
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Citiraj:
u Bauhausa sam kupio drvenu i žičanu ogradu... drvena je 65kn (2m)...uzeo sam 6m.... žičana ograda je 110kn (10m) u komadu...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Lijepo je ispalo, mogao bi jos eventualno nabaviti sijeno (tipa ono koje se koristi kao stelja za glodavce) pa staviti u jedan kut da se kornjace mogu unutra zavlaciti i grickati ga.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Citiraj:
to sam planirao da kada napravim kučicu za male čančare da unutra stavim nekakvo sijeno...jel si na to mislio?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
E, pa moze i tako, da ti vjetar ne bi sve otpuhao. Predlazem ti da tu kucicu napravis na nacin da lagano mozes dignuti krov i unutra provjeriti stanje zivotinja.
Pisano: 24.03.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
nažalost izgleda da je jedan mala čančarica uginula...danas mi je bilo čudno da se nikako ne kreće...sve do jučer je bilo ok...čini mi se da je ostala na otvorenome tijekom noći tj. nije su lagano ukopala šta je inaće radila...ipak su noći još uvijek hladne, a one su trenutno slabe...
sad nisam pametan dali da pod hitno napravim tu malu kučicu pa da ostale stavim u nju, ali onda na taj način neće biti tijekom dana izložene sunčevom svijetlu...šta vi mislite?
Pisano: 27.03.2012
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.