Pregledava ovu temu:
3 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Re: Mala greška i prijedlog |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Greška je u tome da u općenito o vodenim kornjačama piše:općenita pitanja i komentari vezani za kopnene kornjače a trebalo bi pisati vodene.I kod bolesti vodenih kornjača da piše:sve o bolestima koje vodene kornjače mogu dobiti kao i kod kopnenenih:sve o bolestima koje kopnene kornjče mogu dobiti a ne samo bolesti koje kornjače mogu dobiti jer tako se neko može zabunit i kod vodenih napiše za kopnenu a kod kopnene za vodenu .Radi bolje preglednosti foruma nadam se da će administrator i moderatori napraviti što sam predložio. Ok to su neke sitne greske..i TITO ce to ispraviti ako smatra da ima potrebe. Citiraj: Još jedan prijedlog je da se napravi galerija na forumu da kad neko želi stavit sliku da drugi mogu komentirat ili pitati nešto u vezi akvarija ili kornjače sa slike a ne da se svuda po forumu u raznim temama Pa sto se ovog tice to je ok..mozda i ne bi bilo lose da se napravi jos jedan forum gdje bi lse predstavljale kornjace...
Pisano: 11.03.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ja mislim da ima velike potrebe i da kod vodenih ne može pisati kopnene.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Hvala Dominik na upozorenju. Greske sam upravo ispravio.
Jedan pirjatelj u Zagrebu ce u sljedece vrijeme poceti ispravljati te moje pravopisne i gramaticke greske. Tako da to sve dobije malo ljepsi izgled. U vezi galerije na forumu. Galerija vec postoji, i sve slike se mogu tamo komentirati. Ali mozda dodam jos i sekciju u forumu "moj akvarijum" ili tak nest slicno.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Prijedlog za naziv:Moja kornjača i njezin akvarij a ispod tog bi pisalo ovdje možete postaviti slike svoje kornjače i akvarija.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
To sam ja primetila pre tebe.Ali sam zaborawila da kazem..........................
Pisano: 13.03.2008
|
|||
Kornjace su naj najlepse ziwotinje na swetu!!!!
Hi,guys! |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Lijepo sam te zamolio u jednom postu da nepises W gdje treba ici V. Jos jednom te fino podsjecam na to. M.
Pisano: 13.03.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Izvini,negde napisem w negde v.Cekaj treba mi vremena da se odvimnem.Sto ti to toliko smeta?
Pisano: 14.03.2008
|
|||
Kornjace su naj najlepse ziwotinje na swetu!!!!
Hi,guys! |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ne smeta samo njemu nego večini nas i valjda bi se na forumu trebalo pisati normalno a ne se šaliti i TITO kao urednik i administrator ove stranice neće dopustiti dječje radosti na forumu.
Pisano: 14.03.2008
|
|||
|
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.