Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: kornjača povrača |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
A jadan Riki. Ne znam zakaj dajes kuhanu mrkvu,nema potrebe kuhati... dapace da je svjeza ....
Ja sam ti odg samo kao podrska a za ove konkretne savjete cekaj Korija
Pisano: 29.02.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Moderator
|
Kuhana mrkva se može dati kornjači, ali ne bi smjela biti kuhana u juhi - radi soli i začina koji se dodaju.
Kornjača nije navikla na tu vrstu hrane, pa je najvjerojatnije pohlepno progutala ili joj se nije svidio okus ili je komad bio prevelik, pa je automatski izbacila hranu. To se događa. Ako je tako reagirala na mrkvu, a ne i na drugu hranu ne bi trebalo biti problema. Mrkva se vodenoj kornjači može dati i u sirovom obliku, ali manji možda krupno ribani komadi, dok čančara zna sama izgristi cijelu mrkvu. Kod kornjače takva reakcija može biti i na neku drugu - novu namirnicu u prehrani dok se ne privikne na okus.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozzdrav i dobro dosla na forum!
U potpunosti se slazem sa cuki1, samo bi jos preporucio da procitas ovo pa ce biti puno manje nedoumica oko prehrane: Prehrana vodenih kornjaca (popis) Ako zelis zdravu kornjacu trebas joj pruziti raznoliku prehranu, a ne samo dvije vrste hrane.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Ok.hvala .kaj se tiče raznovrsnosti dajem mu svašta iz onog vašeg popisa kaj smije , to s kuhanom mrkvom ne znam kaj mi je bilo ,Riki je inače dobro čak pokazuje zainteresiranost za druženje sa ostalim životinjicama u kući .U svakom slučaju hvala na podršci .
Pisano: 01.03.2012
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.