Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Re: HITNO! POKLANJAM ŽUTOUHU KORNJAČU |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ja čitam sve na forumu, pa i tvoje postove, kako bih nešto novo naučio. Nije mi bila namera da te vređam, lepo sam ti rekao šta mislim, jer nije uredu da napadaš ljude koji dođu na ovaj forum.
Meni nacionalnost, vera ili boja kože nisu bitni, bitno mi je ko je kakva čovek. Možeš biti i marsovac, ako si dobar čovek poštovaću te, a možeš biti i Srbin, ako si rđav neću te poštovati. Ne vidim čemu tolika mržnja i bes. Sve najbolje ti želim.
Pisano: 04.01.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
|
ne poznas me , nema besa, sve naj i tebi takoder
al brate,,, uzmi tu kornjacu pa se tada pravi pametan a koriju sve najbolje u zivotu i da mu ova godina bude ko ni jedna druga, eto, boli me kurac! nebrini sreco javim ti ja i slikam cim se moje bestije probude..na proljece,, cancare,,,, da ne umres glup
Pisano: 04.01.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Rado bih je uzeo da imam uslove za držanje još jedne. Pošto nemam ne mogu.
Pisano: 05.01.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
|
Citiraj:
cekaj malo, a sta sam ja rekla nesto drugo mozda???? oprosti sto moje ''forumsko izrazavanje'' nije svima po gustu! i za to mi puca neka stvar! samo ti kazem, skocio si sam sebi u zeludac, to sam isto rekla, mozda drugim rijecnikom al bitno da se razumijemo
Pisano: 05.01.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Ovo je nazalost jako cest slucaj, ljudi kupe kornjacu djetetu za rođendan i onda jao i naopako kada pocne rasti. Jos je gora situacija kada je poklone ljudi van obitelji. Nazalost niste jedini koji ste se nasli u ovoj situaciji, nezeljenih kornjaca danas vec ima u tolikom broju da je u planu otvaranje posebnog prihvatilista u daljoj buducnosti. Citiraj:
Na pocetku sam mislio da je nasa nesuglasica bila posljedica mog direktnog pristupa jer se mnogi naljute kada cuju ono sto ne zele cuti. Ja cu ako treba 2500 puta nesto ponoviti u vezi brige za kornjace i za to imam zivaca, ali za ovakve stvari nemam zivaca. Ovu sam temu trebao srezati puno prije, ali jednostavno mi se nije dalo jer mi se vise vrti u glavi od ljudi poput tebe kojima je jedini cilj na forumu napraviti kaos i nisu ovdje da bi nesto naucili. Ako nisi ovdje zbog same biti foruma - ucenja i pomaganja drugima, onda ti stvarno ovdje nije mjesto.
Pisano: 06.01.2012
|
|||
|
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.