NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
50 korisnika su online (11 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 50

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

« 1 2 (3)

Re: Grijac
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: Smiley5
Ispričavam se što ulječem tu u temu, ali radi se o grijaču također, pa da ne otvaram opet temu vezanu za grijač kada ih je već milion... uglavnom frendica mi ima grijač, al je bio stakleni i sad je napravila kao neku zaštitu od plastike obične neke... Sada me zanima tj. nju da li ta plastika može ispuštati kakve opasne stvari u vodu pošto se nalazi grijač u njoj koji grije... u pet shopu su rekli da nema opasnosti nikakve no da nebi bilo :) zahvaljujemo...

To ti sa sigurnoscu ne mogu nazalost reci, postoje razne vrste plastika, neke su cak kancerogene (ako znas price o djecjim igrackama iz Kine), a neke se mogu koristiti i u prehrambene svrhe.
Cim stavljas nesto DIY prirode u akvarij nazalost riskiras. Do sada nisam imao negativnih iskustava i mislim da su male sanse da se nesto dogodi.
Za pocetak neka testira grijac sa zastitom u nekoj drugoj posudi s vodom da vidi hoce li se ta plastika rastopiti, omeksati, deformirati ili sl. Ako ne bude promjena mislim da ne bi trebalo biti problema.

Pisano: 28.12.2011
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Regularni član
Regularni član

See User information
Ja mislim da ću naručiti sutra JBL Protemp 200w grijač sa plastičnom zaštitom! 188kn-20%+besplatna dostava! :)

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
JBL ProTemp S - pazi da bude S, jer samo ProTemp je stara verzija grijaca bez zastitne plastike! To je trenutno najbolji grijac za kornjace na nasem trzistu jer ima mogucnost kalibracije, pa ga za razliku od drugh grijaca mozes ispraviti kada se iskrivi termostat i pocne pogresno grijati.

Regularni član
Regularni član

See User information
Da, ima baš plastiku! Zato ću ga i uzet! A čuo sam da ima i tu mogučnost kalibracije :)

http://www.pet-centar.hr/detalji_proi ... mp-grijac-za-akvarij.aspx

Regularni član
Regularni član

See User information
Stigao mi grijač! Pet centar ima zaista brzu dostavu hehe! Jedan dan im trebalo! Na računu piše 02.01 a paket stigao danas!
Dizajn staklene cijevi mi i nije nešto ali kad se stavi plastična zaštita, grijač baš izgleda onda močno! Nema šanse da se razbije :)

Pisano: 03.01.2012

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum