Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Biljna prehrana |
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
ma znam da ih ima tamo ali uvijek se bojim da s biljem ne donesem i neku bolestinu pa bi rade uzela od nekog s foruma tko vec duze uzgaja bilje.... pa eto, kad obnovis svoje svakako se javi... a do tad ce moj kornjo uzivat u mrkvici i tikvicama koje obozava ( nije jedina prehrana) :)
Pisano: 17.12.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Vecina vodenog bilja ti je uzgajano u barama, cak i vecina iz pet shopova. Rijetko kada bude nekakvih stetnih parazita tako da se ne trebas oko toga zamarati. I moja leca je prije koju godinu uzeta iz botanickog.
Pisano: 18.12.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
jel ne steti kornjaci ako gricka cladophoru tj. moss balls? osim sto ce eventualno da napravi haos :)
Pisano: 11.01.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Nije mi poznat podatak da je ta alga otrovna, no mislim da ne bi trebalo biti problema. Znam za nekoliko slucajeva da ju ljudi drze bas u akvariju s kornjacom u svrhu poboljsanja filtracije.
Pisano: 12.01.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Zanima me dali smiju jesti kukuruz,papriku?
Hvala!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Papriku nemoj davati, kuhani kukuruz bez soli se moze dati kao poslastica, par zrna svakih par mjeseci. Preporucam ti da se drzis provjerenog popisa i tezis hrani koju kornjaca moze naci u prirodi.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Dobro samo pitam,ne znam kako kornjaca u prirodi moze jesti bananu ili jabuku,ali tko pita ne skita.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Pa ne moze, te stvari se nalaze na popisu upravo zato jer je ljudima prakticno hraniti kornjacu onom hranom koju imaju doma (predpostavljam da i ti sada pitas jer ti se naslo pod rukom :) ). Zato se voce i ne daje cesce od jednom svakih par mjeseci. Prirodna hrana kojoj trebas teziti je ziva hrana, vodeno bilje, riba i tu i tamo neka strvina koju u zatocenistvu simuliras mesom. Ali opet meso je od svega najlakse dobavljivo pa se u prehrani nađe cesce nego bi doista trebalo.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Koliko se cesto kornjaca hrani mesom,nakon godinu dana starosti?
Znam da se tad preporuca vecinom biljna hrana. Hvala
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.