NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
49 korisnika su online (9 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 49

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   2 Anonimnih korisnika

« 1 (2)

Re: MIRNES I NJEGOVA KORNJAČA
Aktivan član
Aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: MIRNES
Ovako moja kornjaca ponovo nece da jede dajem joj sve i svasta i stavljam je na toplo,,,kod KAMINA jer kod nas vise nema sunca zadugo..:D:D ali Uzalud nece i nece mozda je vrijeme HIBERNACIJE pa zato....KO IMA KAKAV SAVJET JAVITE SE...

Kornjaca se vjerojatno pripremala na hibernaciju. Nadam se da si je stavio u hibernaciju kako smo te savjetovali jer je vec vrijeme. Moje kornjace vec hiberniraju. Inace, ne smijes hraniti kornjacu bar 2-3 tjedna prije hibernacije, vjerojatno zato i nije htjela jesti. Javi sta si poduzeo.
pozdrav

Pisano: 31.10.2011
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Anonymous
Puno ti hvala jetti nije jela prije hibernacije 2-3 tjedna stavljam je u hibernaciju ali DA LI CE ONA UGINUT jer se jako bojimmm.... ...

Aktivan član
Aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: MIRNES
Puno ti hvala jetti nije jela prije hibernacije 2-3 tjedna stavljam je u hibernaciju ali DA LI CE ONA UGINUT jer se jako bojimmm.... ...

Nitko ti ne moze garantirati da kornjaca nece uginuti. Ako si se dobro brinuo o njoj, nece. Ako ugine, nesto nije bilo u redu. Po meni bolje da ne nabavljas nove kornjace dok se ne naucis brinuti o njima.

Kornjaca bi vec sad trebala biti u mirovanju, a ne da je stalno vadis iz kutije. Kornjaca treba prezimiti u prostoru u kojem je temperatura do najvise 8 stupnjeva celzijusa, a najmanje 4. Ne smije se spustiti ispod nule jer ce ti kornjaca uginuti, smrznuti se. Ne smije biti ni visoka temp jer ce se probuditi i aktivirati. Kutiju makni u neki prostor gdje ne dopire sunce kroz staklo jer za suncana vremena moze se zagrijati. Provjetravaj redovno prostoriju da kornjaca ima novog zraka.
Nije dobro da se kornjaca budi iz hibernacije kad jednom zaspe.
Kad zaspe, tvoje je da ju ne diras 6 mjeseci (moje se same bude negdje sredinom 4. mjeseca) i da joj samo provjeravas temperaturu prostorije i povremeno poskropis vodom lisce po vrhu da se odrzi malo vlage. Nemoj dirati kornjacu ako cujes da suska unutra, normalno je da se ona povremeno pomakne u hibernaciji.

Pisano: 01.11.2011

Anonymous
Znaci necu je vaditi vise sad kad je stavim danas...aa..

Anonymous
Pokapao sam malo jetti odozgo i otvorio prozor na jedno 10min....i uslo je dovoljno lijepog/cistog zraka.-..kasnije cu izmjeriti temperaturu...pa ti javim..HVALA ZA SVE

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum