Pregledava ovu temu:
3 Anonimnih korisnika
Re: Sušene ribice |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Kod nas sam do sada vidio dva proizvođaca koji pakiraju susene ribice bas za kornjace - Padovan i JBL (sa grammarusima).
Vecina kornjaca ih rado prihvaca i nisu los izvor kalcija. Mogu se davati povremeno kao poslastica (isto kao racici/grammarusi). Iste takve ribice se prodaju u manjim pakiranjima kao poslastice za macke.
Pisano: 29.10.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Vidio sam Padovan,baš me zanimalo o čem se radi.
Mislio sam da se može koristiti i kao prehrana.
Pisano: 30.10.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Prehrana je sirok pojam, ako si mislio da to smije biti kornjacama glavna i jedina hrana odgovor je ne. Ali isto tako npr. piletina ne smije biti kornjacama glavna i jedina hrana...vazno je postici raznolikost. Ako dovoljno raznoliko hranis kornjacu nije greska ako im se svakih par tjedana jedan obrok sastoji iskljucivo od racica i suhih ribica.
Pisano: 30.10.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Mislio sam da su dio prehrane kao i piletina,a ne samo poslastica.
Ja uglavnom hranim kornjacu sa piletinom i ribom,povrce kao mrkvu i salatu odbija.
Pisano: 01.11.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Raznolika prehrana znaci puno razlicite hrane u malim kolicinama...u tom slucaju mozes pretvoriti i susene ribice, grammaruse u cijeli obrok. Pokusaj joj ubaciti jos stvari sa popisa prehrane, samo piletina i riba nisu bas raznolika prehrana. Sto se tice bilja pokusaj je naviknuti sa necim crvenim tipa rajcica, jagoda, lubenica...crvena boja ih privlaci. A najbolje je vodeno bilje.
Pisano: 01.11.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Znam da nije raznolika prehrana, ali nesto kao vodeno bilje je nemoguće nabaviti.Za rajcice,lubenice,jagode prvi put cujem,a i njima je gotova sezona.
Pisano: 02.11.2011
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.