Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: Mo je dobio novi smještaj |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
hehe
Stvarno zanimljiva rasvijeta,dobro si se snašao,samo pazi da neko ne trkne u akvarj pa da ti se to ne poruši. Da li imaš UVB rasvijetu,ili samo Spot? Treba ti i UVB.
Pisano: 02.09.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Moderator
|
kako si pričvrstio kopno?
dok je kornjača mala je to ok, ali kada poraste postane malo agresivnija i teža pri penjanju, inaće jako interesantan smještaj jesu li te kocke zaljepljene?
Pisano: 05.09.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
kopno je pričvršćeno magnetima sa dvije strane koji su stvarno jaki i još joj je dobro, u planu je poklopac sa kopnom koji će me riješit muka. imam uvb lampu 2.0 od exo terre mislim, ona štedna žarulja. a kockice nisu zaljepljene nego su jako pričvršćene i imaju gumenu podlogu da se ne kliže
Pisano: 05.09.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Interesuje me koja ti je debljina stakla ?
Pisano: 26.10.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ova tema mi je prosle godine promaknula, sad tek vidim kada sam isao gledati koliki akvarij imas po pitanju odrzavanja filtera.
Da li si do sada napravio neko trajnije rjesenje za rasvjetu? Spominjes da imas Repti Glo 2.0 Compact. Ta ti zarulja prakticki uopce ne sadrzi UVB zrake (samo 2%) nego vecinom UVA. Ona je dizajnirana da se koristi za dodatnu svjetlost uz Repti Glo 5.0 i 10.0 koje su vec prihvatljiviji izvor UVB zraka. Ubuduce za kornjacu kupuj Repti Glo 5.0.
Pisano: 18.01.2012
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.