Pregledava ovu temu:
3 Anonimnih korisnika
Re: Bolesne oci |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
e dobro vece sanel je iz bugojna da vas pitam samo koliko treba da se kornjaca oporavi od ove bolesti koju sam gore naveo i kakve kapi mi preporucujete jel to mozda zbog kao mrena na ocima da se pojavila nesto bijelo pozz
Pisano: 25.07.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Po tvojim odgovorima ne radi se o upali pluca, onda mozes probati lijeciti kao da je bakterijska upala ociju. Sudeci po bijeloj mreni, upalio se unutarnji kapak, to je prozirna membrana kojom kornjace prekrivaju oci kada su ispod vode. Preporucam ti da koristis kapi umjesto masti za oci jer ce se kapi ucinkovitije probiti u oko, evo uputstva:
Citiraj: Kupi Maxitrol ili Neomycin kapi (to su kapi za oci, mozes ih nabaviti u svakoj ljekarni). Izvadi kornjacu na suho i nakapaj joj oci kapima (jedna kap u svako oko), ostavi je oko pola sata vani da se kapi stignu upiti. Pazi da to suho mjesto nije na propuhu i da je toplo. Ponovi postupak dva-tri puta dnevno dok ne bude bolje. Kapi smijes maksimalno koristiti tjedan dana. Bilo bi pozeljno povisiti temperaturu vode na 30 stupnjeva (tada moras povisiti kopno na 35).
Pisano: 26.07.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
e ljudi hvala vam na savjetima izlijecio sam kornjacu ponovo jede i oci su potpuno ozdravile hvala vam
SANEL IZ BUGOJNA
Pisano: 15.08.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Moderator
|
jako dobro, javljaj kako je kornjača
Pisano: 16.08.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Drago nam je da smo uspjeli pomoci, potrudi se kornjacu drzati u sto boljim uvjetima da se bolest ne bi ponovila.
Pisano: 17.08.2011
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.