NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
51 korisnika su online (8 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 51

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

« 1 (2)

Re: Višestruki problemi kornjačice iz pet shopa
Regularni član
Regularni član

See User information
Kornjačica je, nažalost, maloprije uginula, iako je ujutro bila "bolje".

Štoviše, sve do prije par minuta smo ju gledali kako se napokon kreće, čak je malo jela danas... A gnoj s očiju se počeo vidljivo povlačiti uporabom onih kapi.

Poprilično sam nesretna zbog toga jer sam ju imala samo par dana i nadala sam se da će joj ipak biti bolje.

Tako da ostajem na jednoj kornjačici, i ne namjeravam uzimati novu s obzirom na to da je tako bolje iz više razloga (zbog veličine akvarija, prije svega, a i zbog mogućih nepodnošljivosti među spolovima).

Bila sam više "zagrijana" za nju upravo zbog toga što je bila slabija, i da sam ju sama kupovala vjerojatno bih uzela baš nju kako bih ju pokušala izliječiti.

Iako sam tek danas naučila razlikovati spolove kornjača (čitajući o tome upravo ovdje), svejedno su se zvali Bella i Edward zbog znate već kojeg (većini možda omraženog) filma.

Što reći... Neki od vas su sigurno to već doživjeli, možda i više puta, ali tako sam osjetljiva na takve stvari...

Pisano: 28.05.2011
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Moderator
Moderator

See User information
Ovo je svakako žalostan trenutak. No očito joj nije bilo suđeno i bolest tj. upala pluća ili neka druga infekcija napravili su svoje.

Dobro razmišljaš, jedna kornjača je sasvim dovoljna za akvarij. U principu njoj i ne treba društvo. Ako ti bude normalno rasla, jela i ponašala se, uvijek kasnije ako ti se svidi držanje takvog ljubimca, možeš udomiti još jednu.

Pisano: 30.05.2011

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Zao mi je zbog kornjace, no upitno je da li bi joj i strucan veterinar bio u stanju pomoci ako je bolest bila u kranjem stadiju bolesti. Vjerojatno je bila pre slaba da bi se sama oporavila.

Pisano: 01.06.2011

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum