Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Moguća upala pluća, Boža bolestan |
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Aha, znam ih;)
Svaki vlasnik prilikom udomljavanja kucnog ljubimca mora biti spreman na trosak koji nosi eventualna posjeta veterinaru. Meni nije zao novaca, meni je zao sto nema strucnjaka koji brljave i vjezbaju na kucnim ljubimcima, a pritom se prave strasno pametni. Svakakve sam nebuloze cula:/
Pisano: 23.03.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
jel to nesto vezano za mene , sad ispade da sam ja neko ko se uci na kucnim ljubimcima i pravim se pametan ???
Pisano: 23.03.2011
|
|||
Ako ste usutkali nekoga niste ga i preobratili,ko hoce ne
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Moderator
|
Bez ljutnje, nitko tebe osobno nije prozvao. Ti si pametan decko, pa znas da svatko ima pravo na svoje misljenje.
Pisano: 24.03.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
ja nigdje ne vidim da je tebi to neko napisao..stoga ;)
ono sto se ne usporeduje nikako i nikada je cijena kucnog ljubimca sa cijenom ljecenja istog/drugog. Svaki kucni ljubimac bi trebao biti ravnopravni clan obitelji i isto kako bi netko sebi kupio ljek tako bi trebao i ljubimcu. Uostalom svaki vlasnik bi trebao biti svjestan da niti jedan ljubimac nije jeftin, jer iako mu je hrana mozda pristupacne cijene, uvijek mora racunati na dodatne rashode kao sto su smjestaj, ljecenje i sl.. nisi odgovorio kako ti je ljubimac danas..mislim da je to pouno bitnije od rasprave tko je kome i kada rekao ;) Kori, jp, znam ih obje, ali brijem da kod njih ova kombinacija nije vise prisutna..
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ne znam sta da kazem , nit znam jel bolje niti gore , al evo treci dan nikako ne primjetim da zijeva nisam siguran jos jeli ide na bolje, jos nista ne jede .
|
|||
Ako ste usutkali nekoga niste ga i preobratili,ko hoce ne
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
@melek: obavezno održavaj temperaturu na oko 30°C, moraš joj poboljšati imunitet i metabolizam.
Citiraj:
Tako sam ja Boleta mog bockao, sada se preporodio :) Porastao je oko 2cm (sada ima 5.9cm) :) Pozdrav svima i još jednom veliko hvala :>
|
|||
Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away.
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Ovo već ulazi u domen filozofiranja, nemaju svi ista osećanja i poglede po tim pitanjima. Ako već neko ima potrebe da raspravlja o pravima životinja, etici, moralu, zakonima, neka otvori posebnu temu... Izbegavajte ovakva pitanja u drugim temama.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
lol..cudan pojam filozofije :D
Pisano: 25.03.2011
|