Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: grijač |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
nemoze biti do grijaca al nikako , uobicajeni grijaci ima tjelo od stakla plastike gume , ne pustuju nista u vodu , vidis da su ti u staklenoj cijevi samo spirale od grijaca , nije nicim napunjeno sto bi ti zapraljalo vodu
a i da ima nesto u ciijevi sto izlazi vani to bi znacilo da voda ulazi unutar i grijac bi crko cim ude voda al ipak napisi imas li filter i koliko imas vode u akvariju
Pisano: 14.03.2011
|
|||
Ako ste usutkali nekoga niste ga i preobratili,ko hoce ne
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
žuta od prljavštine :D
20litara, Delphin
Pisano: 15.03.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Kornjaca je vjerojatno narasla pa vise prlja vodu, s grijacem to definitivno nema veze. Jedino sto bi ti preporucio je veci smjestaj, makar i plasticni lavor ili posudu ako nisi u mogucnosti uzeti veci akvarij. Voda koja se zamaze do te mjere da postane zuta je opasna po zdravlje kornjace. Koliko je kornjaca sada uopce velika?
Pisano: 18.03.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
krivo sam napisala. :D filter :D "mislim da mi nešto ne valja s grijačem" - s filterom :D sve je vezano uz filter ne uz grijač. :) ispričavam se.
12cm je velika.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Akvarij velicine 20 litara nije pogodan niti za mladunca, a kamoli za 12cm veliku kornjacu. Treba ti veci smjestaj i to pod hitno. Tih 20 litara vode se uzasno brzo zasiti otpadnim tvarima, niti jedan filter ti ne moze rijesiti problem u ovoj situaciji. Trebas imati smjestaj sa vecom kolicinom vode i onda tek razmisljati o filtraciji.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
u redu, poduzet ću nešto. hvala na upozorenju!
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.