Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: smrznuto-odmrznut, puževi |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Smije se davati odmrznuta hrana .
Uzgoj akvarijskih vodenih puzeva je moguc , mozes ih uzgajati zajedno sa ribicama koje isto tako sluze kao hrana kornjacama. evo ovde imas nesto vezano za tu zivu hranu .D http://www.kornjace.com/modules/newbb ... ed73ae63b8f2beba48c655cf1
Pisano: 27.02.2011
|
|||
Ako ste usutkali nekoga niste ga i preobratili,ko hoce ne
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
hvala puno na odgovoru.
jasno mi je da puzevi mogu ic zajedno s ribicama ali za to mi je potreban drugi akvarij s opremom ( filter, grijac....) a mene zanima dal bi se puzevi mogli razmnozavati u nekoj plasticnoj posudi ili akvariju bez opreme uz redovito mjenjanje vode a da se ne uniste jajasca ili iz cega se vec izlezu... :)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Zamrzavati meso pa odmrzavati prije davanja kornjacama je u jednu ruku cak pozeljno jer na taj nacin pobijes jedan dio mogucih parazita. Tako mozes sa svim vrstama mesa i ribom, napravis si male porcije, zamoras u komadic folije, zamrznes i onda odmrzavas po potrebi. Ima dosta vrsta puzeva koje mozes razmnozavati u posudi sa nezahtjevnim vrstama bilja (rogolist, vodena kuga). To su mali akvarijski puzici koji se smatraju nametnicima u akvariju, mislim da bi ti ih cak besplatno dali u pet shopu iz akvarija s biljem da trazis. Pod tim puzevima ne mislim na vece vrste poput Nerita i puzeva jabucara, oni su na prodaju i ljudi ih namjerno kupuju i stavljaju u akvarij. Ovdje imas vise podataka o vrstama puzeva u akvaristici: LINK
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.