Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: NEMIRNA KORNJAČA |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Moguce je da je visoka temperatura uzrokovala to ponasanje, no moguce je da se ipak radi o jajaima, ali da je zenka smanjenjem temperature odgodila polaganje. Da li si uspio ista napipati?
Pisano: 08.02.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Nisam uspio ništa napipati,prilično je nemirna kada ju se digne pa mi baš ne olakšava posao.Improvizirao sam posudu sa pjeskom na aquaterarij pa čemo vidjeti šta če biti.
Pisano: 10.02.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Svakako nije prolazni hir, jer ih drzim od kad znam za sebe, samo zadnjih godina sam slabije pa sam se na ljeto 2010 aktivirao. (samo nisam imao iskustva sa akvaristikom, jer su sve bile u jezercu i hibernaciji po zimi) Ma nekak mi lici kao ubojstvo da ne dam da se oplodena jaja izlegu, ali opet kud cu sa toliko kornjaca pa me to zanimalo... Svakako cu na proljece ici udomiti nekoliko barskih pa ih razmnoziti, jer njih i mogu pustiti kod nas u prirodu, znam dosta mjesta gdje ih vise nema a prije ih je bilo, pa cu ih tamo pustati.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ja sam citao i gledao one divljake sto jedu svasta pa i jaja od kornajca pa me interesuje jel to ko probao ??? jel uredu to /
ovo cisto iz znatizelje nemojte me napadati , nisam mislio pojest kornjace , samo me interesuje jel to ko ucinio od vas ???
|
|||
Ako ste usutkali nekoga niste ga i preobratili,ko hoce ne
|
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.