Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
poklanjam kornjaču, akvarij, grijač, filter |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Dragi moji,
poklanjam svoju kornjačicu koja je samonom pune 2 godine. Bila bih sretnija kad bi bila kod nekoga tko za nju ima više vremena. Velika je 15-ak cm. Dobili smo ju na polon (tj. moj sin koji je tada imao 2 god) u plastičnoj kadici s palmom, imala je svega 5cm, i nismo znali ništa o kornjačama i koliko vremena,brige i opreme trebaju... Zainteresirane molim da se jave na mail lana_vidmajer@net.hr
Pisano: 21.01.2011
|
|||
|
Re: poklanjam kornjaču, akvarij, grijač, filter |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
U Zagrebu smo!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ja bih je uzeo al sam daleko od vas :S
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
a opet pogledaj kod komsija mozda ima neko djete kome ce to biti super pooklon jos ako mu das i svu opremu i malo ga uputis ..
Mozda ima netko u porodici ko bi htjeo kornjacu . Tesko ces naci "dobar smjestaj"
Pisano: 23.01.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
mislim da nebi bio problem nekome da uzme sa svom opremom,bilo je cak slucajeva kada ljudi uzmu sve,ostave sebi opremu a prodaju kornjaci vec postojecoj musteriji...sretno i nadam se da te nisam malo prepao
Pisano: 24.01.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Danas je uzasno puno kornjaca bez doma i ako ikako mozes slozi bolji smjestaj i zadrzi kornjacu. Po pet shopovima u Zg. se da naci gotovih smjestaja za kornjace, u posljednje vrijeme i dosta velikih, međutim oni su vise komercijalni nego prakticni, a cijene su urnebesno velike. Puno vise se isplati odvojeno kupiti sve komponente smjestaja (dakle posebno obican akvarij i opremu) i samo ga sloziti, jednostavnije je nego sto mislis. Zato i postoji ova stranica i zato smo mi tu. Otvori si novu temu, napisi koliko prostora mozes odvojiti za smjestaj (to cak ne mora biti niti skup akvarij, nego velika plasticna posuda), te koliko si novaca vojna uloziti u to. Ja te mogu tocno uputiti sta nabaviti i gdje je najjeftinije u Zg. Za pocetak procitaj ovo da dobijes generalnu ideju: Smjestaj za vodene kornjace Citiraj:
Kornjace i djeca su jako losa kombinacija i mozes biti siguran da se prosjecno dijete nece moci posteno brinuti o kornjacama. To nisu igracke, vecina ljudi to jednostavno ne shvaca dok nije prekasno. Najmanje 80% kupljenih kornjaca zavrsi bez doma zato jer su bile namijenjene kao poklon djetetu.
Pisano: 24.01.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
hvala na savjetu.....
već sam pogledala taj link .... i upravo zbog toga i ja želim tako nešto za moju kornjačicu ... želim da i noj bude lijepo i ugodno....
Pisano: 01.02.2011
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.