Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: 1 ili 2 kornjace? |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
pa da nemislim ja da imam 1 pa da posle kupim drugu nego da ih kupim obe u isto vreme a
Pisano: 23.01.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
izvinjavam se zbog greske sto sam poruku napisao 3 puta jer nisam video da je izasla na drugoj strani jos jednom izvinite
Pisano: 23.01.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
@melek tvoje mišljenje nema veze sa realnošću, a ako te zanima zašto, prelistaj malo forume o kornjačama....
Pisano: 24.01.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
opusti se, nismo mi toliko strogi, tu smo da ispravimo takve stvari... za tebe sad stvarno nisu 2 kornjače, to ti savetujem iz mog i iz mnogobrojnih iskustva drugih ljudi sa kornjačama, a i kao roditelj deteta tvog uzrasta...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
neka neka svako mislenje mi je korisno
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Citiraj:
Netocno. Kornjaca je gmaz. Gmazovi po defoltu nisu drustvene zivotinje i ne moze im biti dosadno. Kod kupnje dvije kornjace postoji par problema. Kao prvo - treba puno veci akvarij i kao drugo, postoji mogucnost da se kornjace kad narastu nece slagati, grist ce se i onda se stvara treci problem - ili udomljavanje te jedne ili imanje dva velika akvarija. A cinjenica je da vecina ljudi (ukljucujuc i mene) nije u stanju smestiti akvarij (jedan!) od metra, metra i po duljine, jer nemaju prostora. A kamoli - dva. Uz to ljudi koji kada kupuju kornjace bi trebali imati na umu ovu fotku: A ta fotka jasno pokazuje kolko ta mala mala jeftina kornjacica iz pet sopa naraste u neke 3 do 5 godina. I da to sto ona kosta nekih 60ak kuna u Pet centru znaci da u opremu (postenu ili barem pristojnu) moras ulozit cca soma i po kuna, po potrebi i vise.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
da ali sam cuo ako se kupe kad su male nece biti problema a i kako je melek na svim slikama ima pretezno vise kornjaca
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Citiraj:
Krivo si cuo Iako gle decko, mos ti kupit i tri kornjace, nije problem. Samo je pitanje: da li imas uvjeta drzati te kornjace i recimo ko Kori koji ima cak tri crvenouhe napraviti s vremenom akvarij velicine 150 x 50. Ako imas para, mjesta - nije problem - kupi. Ako mislis imati kornajce u 50 litara ''jer im je to dosta'' ne preporucam. Ti vidi. Realno i ja bi htjela jos koju crvenouhu, fora su mi. ALI znam da nemam prostora u ovom trenutku imati akvarij od metra i po, jer jednostavno nemam - pa ne nabavljam. Da imam - uzela bi jos koju.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Svejedno ako ih se kupi male i u isto vrijeme kada narastu moze biti problema.
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.