Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: zapela riba u grlu |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
velika vijest: kornjača je nakon punih 7 dana uspjela pojesti dio obroka, malo sušenih crva i skoro pola kockice smrznutih ( rastopljenih) crvenih crva, nakon što je uspjela to smazati, živnula je pa sada istražuje po akvariju, vjerojatno u potrazi za još hrane , ali ne želim oj više davati za prvi put.
Dok je lovila hranu vidjela sam da joj je u ustima natečeno, možda sam ju i ozlijedila pincetom dok sam joj držala otovrenu čeljust, ali očito se ok oporavlja jer više se ne boji otvoriti usta da bi nešto pojela i nema problem sa gutanjem... zadnjih je 2 dana bio zainteresan za hranu ali se nije usudio otvoriti usta.... jako sam sretna i ovo mi je najbolji novogodišnji poklon, pogotovo nakon Božićne kalvarije... uh , stvarno volim to malo zeleno stvorenje!!! Hvala još jednom Koriju na nesebničnoj pomoći na Badnje popodne i veče, na znanju i sabranosti, hvala Titu na informacijama podrške u ovim danima neizvjesnosti...
Pisano: 30.12.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Drago mi je da je kornjaci bolje, ja bi na tvom mjestu otisao do Maje da vidi, jer ipak sigurno je sigurno...
Pisano: 01.01.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
pa o tome sam baš razmišljala, a onda si mislim da li ću ju time još više ušokirati...mislim d aću ipak otići ako ti misliš da bi trebalo...inače,..jučer je počela jesti pelete i onako ih je svojski mrvila iako su bili napola rastopljeni i čini mi se skoro kao da uopće više nema bolove i smetnje...puno je veseliji i radi nepodopštine po akvariju ( malo je kriptu raskopao i tako..)
;)))) slatki moj zelenkasti stvor!
Pisano: 03.01.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Razmisljam, dali da ista napisem...?
Onda ugasim stranicu jer sam siguran da me svejedno neces poslusati. Ali se ipak vratim, da napisem i svoje misljenje: Ako jede, pliva, normalno se ponasa, onda ti se kornjaca oporavila, nemas potrebe je ponovo voditi doktoru. Bas me zanima dali ce joj udariti jos jednu inekciju "za svaki slucaj". Svejedno sto uradis, sretno ti bilo snjom!
Pisano: 03.01.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ne vjerujem da ce joj dati injekciju, nego da eventualno pogleda da li je jos sto nateceno, da li ima infekcije. Istina, taj pregled bi vise bio u svrhu mirnijeg sna jer cim kornjaca jede vjerovatno je ok.
Pisano: 04.01.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Drago mi je da ti se kornjaca oporavlja.
Pisano: 05.01.2011
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.