Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: zapela riba u grlu |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Bok, jel kornjaca jede?
Pisano: 26.12.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ponudila sam mu odmrznute crvene crve ali uopće ne trza, Međutim barem ga je moje petljanje oko njega iživciralo dovoljno da se makne sa mjesta na kojem je od 12h i malo je proplivao 20 ak cm
Sada čak pluta među plutajućim biljem što je veliki napredak obzirom da vrijeme provodi ili na sunčanju ili na filteru koji se od ruba vode nalazi točno za visinu oklopa.... evo ga upravo se penje na panj na sunčanje, to je valjda dobar znak?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Koje maltretiranje, verujem da će mu biti bolje, daj mu vremena...
Koji som je u pitanju? Neki akvarijumski, ili domaći, cverglani? Ja kad sam ubacivao te cverglane kornjačama u bazen, sam obavezno sekao bodlje sa peraja....
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
da baš pravo maltreriranje životinjice od 75 grama, srce mi se paralo, ali valjda će biti ok, iako je još totalno utučen...
cijeli dan sam blizu akvarija i pratim svaki njegov pokret, sve mi muka dođe što sutra moram na posao pa ga neću paziti do predvečer...ali Marijan me utješio da se to i njemu dogodilo i da će biti ok... INače, radi se o otocinklusu, slatkovodnom akvarijskom čistaču, porodica somova, velik je bio cca 3-4 cm Inače ne jede ribe iz svog akvarija već očito samo mrtve, čak je i nekoliko kozica slučajno dospjelo u akvarij i ne šljivi ih uopće, ali očito lešine da...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Normalno je da kornjaca provodi vrijeme na suhom za vrijeme oporavka. Na zraku rane brze zarastaju nego pod vodom.
Pisano: 27.12.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Joj jadna, nadam se da ce biti sve uredu sa njom. Obavestavaj nas kako napreduje oporavak.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Bubo je preživio još jednu noć, jučer se cijelo poslijepodne sunčao,danas sam nažalost na poslu pa ga neću imati na oku cijeli dan, ali već je sinoć 2 puta proplivao akvarijem, doduše prilično dezorjentirano, ali ok...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
kornjača je svaki dan malo više živahna ili da bolje kažem malo manje potištena, danas se zainteresirala za hranu, ali kada je zagrizla , naglo se predomislila i tako 2-3 puta, ponudila sam joj natopljeni(omekšani) pelet repromin i kasnije crvene crve.
Učinilo mi se da vidim nešto bijelo u ustima , a kasnije je i virilo iz usta nešto bijelo mljackavo..prepala sam se da su to ostaci ribe pa sam ju ipak uzela u ruke i nakratko joj otvorila usta ali nisam uspjela zadugo, uglavnom, prilično sam sigurna da nije riba jer nije smrdilo kao onaj dan kada smo pincetom vadili komade ribe van... e sad, što je to, da li je možda pojela svoj izmet ili riblji, bijeli, nisam baš sigurna... Inače mi se čini da se oporavlja.. češće nego ranijih dana propliva po akvariju, vrlo žilavo se penje na panj sa one strane sa koje se teže popeti, reagira na mene i dođe na staklo kao inače....da li da joj i sutra nudim hranu li da ju pustim koji dan u miru,,,? Doktorice Maje nema do 5.1. tako da na pregled nemamo gdje....
Pisano: 28.12.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Moguce da je ozlijeda jos natecena. Znam da su oziljci kod crvenouhih kornjaca (nakon sto muzjak ugrize zenku za vrat) bijele boje, moguce je da se radi o necemu slicnom u ustima kornjace, stvarno je tesko za reci. Mislim da nema stete da mu dalje nudis jako male komadice hrane. Ako je kornjaca sve aktivnija nije joj toliko lose i mislim da ce uspjeti izdrzati dok se Maja ne vrati.
Pisano: 29.12.2010
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.