Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Poklanjam kornjcu |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
ja poklanjam kopnenu malenu kornjacicu jer ne znam nista o njima a nemam ni vremena za nju. molim vas hitno je...
Pisano: 02.12.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
U kom mestu je kornjača?
Pisano: 02.12.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Dobar dan svima!
Poklanjam 2 godine staru žutouhu kornjaču. Na poklon ju je dobila mlađa sestra i zbog naše donedavno loše informiranosti, živi u neadekvatnim uvjetima. Nakon uočavanja svih propusta, krenula sam u nabavu svega potrebnog za donekle normalan život jedne kornjače. No, iz nekoliko razloga odlučila sam se na poklanjanje. Prvenstveno, to je činjenica da sljedeće godine idem u inozemstvo na min godinu dana, a 15-ogodišnja sestra ne pokazuje dovoljan interes da bi preuzela odgovornost za kvalitetnu brigu. Tu su i financijski razlozi. Zato vas molim, ako postoji netko tko je voljan udomiti kornjaču, neka se javi na 091 5731 704. Važno mi je samo da dospije u dobre ruke nekog informiranog o svim potrebama jedne kornjače za kvalitetan život. Uz kornjaču ću pokloniti i grijač (JBL ProTemp s200) i lampu (ReptiGlo 5.0) sve novo, nekorišteno, još zapakirano, kupljeno s najboljom namjerom.
Pisano: 03.12.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
udomljena!
Pisano: 22.12.2010
|
|||
|
Odg.: Poklanjam kornjcu |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Pozdrav, bi li netko mogao udomiti jednu mušku crvenouhu kornjaču staru oko 3 godine? Naime, dobila sam ju na poklon i nemam novaca da joj pružim sve što joj treba tako da sada živi u akvaterariju koji nije nikako dovoljno velik za nju i žao mi ju je gledat tako nesretnu :( nudim i taj akvaterarij za držanje možda nekih manjih kornjačica :)
p.s. iz zagreba sam
Pisano: 09.09.2014
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.