Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Primjeri vanjskih smjestaja |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Kroz zadnjih nekoliko mjeseci su se na www.akvarij.net/forum javili clanovi sa slikama svojih vanjskih smjestaja za kornjace i zamolio sam ih za dozvolu koristenja slika kao primjera na ovoj stranici.
Ako netko od tih clanova i tu naiđe jos jednom vam se zahvaljujem, ove slike ce mnogima pomoci i dati ideju kako bolje smjestiti svoje ljubimce! Pa krenimo! Iz teme Moje kornjačice od clana Fredy Vrtno jezerce sa jako interesantnim i inovativnim pokrovom, opis autora: Citiraj: Šipke inoxa su strojno savijane, a poprečne (kupola) varene. Mrežica je zategnuta i pričvrščena vezicama. Vezice namjeravam zamjeniti sa silkom, čisto radi estetike. Dodaj datoteku: JEZERC~1.JPG (102.84 KB) JEZERC~3.JPG (106.45 KB) FREDY_~1.JPG (108.53 KB) Fredy.JPG (79.42 KB) WILLMA~1.JPG (100.74 KB) Jezerce.JPG (99.21 KB)
Pisano: 12.11.2010
|
|||
|
Re: Primjeri vanjskih smjestaja |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Iz teme Smještaj za kornjače clana xantiusx
Jeftini ljetni alternativni smjestaj za kornjace - kaca za mošt (promjer 100 cm, dubina 35 cm) postavljena na balkon.
|
|||
|
Re: Primjeri vanjskih smjestaja |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Iz teme Pitanje u vezi bazena od prijatelja clana Dragon koji mi je cak poslao dodatne slike na mail u ovu svrhu, hvala!
Jezerce 150 litara izuzetno dobro zasticeno kavezom: Dodaj datoteku: 01.jpg (391.50 KB) 02.jpg (422.40 KB) 03.jpg (357.31 KB) 04.jpg (363.77 KB) 05.jpg (414.11 KB) IMG_0213.JPG (113.88 KB)
|
|||
|
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.