Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Bilje u akvaterariju |
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Kada budem vadio za nov akvarijum, dobijaš i ti bar dve ;)
Pisano: 14.07.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
pozz
evo mene opet sa pitanjima - nabavila sam ficus pumilla samo što je mlen još. zanima me da li bi se on mogao staviti u pokriven dio filtera i samo grane provući dolje u akvarij ili i samom korijenu biljke treba svjetlo za rast. stavila bi ga ja odma ali je malen pa bi i grančice bile u mraku pa čekam da malo narastu jer imam točno dvi rupe u poklopcu kraj pumpe kroz koje bi ga sprovela dolje u akvarij. ima li tko iskustva s time?
Pisano: 06.08.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ficus je otrovan, ne smijes niti njegovo korjenje stavljati u akvarij. Biljku jedino mozes zasaditi samo gore u filter daleko od dosega kornjaca.
Pisano: 12.08.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
bog
ja imam ficus pumila mali u akvariju okačen i čitala sam na akvarij.netu da nije otrovan. osim toga ima ga i na korijevim slikama akvarija ako sam dobro vidila. već je neko vrijeme unutra i kornjačama nije ništa tako da ga nemam namjeru vaditi.
Pisano: 30.08.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ja nemam Ficus u akvariju, mislim da je otrovan. Provjeri u kojem se kontekstu spominjao na akvarij.netu, jer u terarije sa paukovima i ostalim zivotinjama koje nece jesti bilje moze ici nesto toksicno...
Pisano: 30.08.2010
|
|||
|
Re: podloga za bilje |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Jesi li uraido nešto? Ja još uvek nisam ništa... Sve razmišljam da kupim neke veštačke biljke(samo mi se čini da bi bilo nekako kičasto). Video sam da ima baš uverljivih, ali prirodno je ipak prirodno.
Pisano: 26.01.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Nisam, imam trenutno 2 biljna akvarijuma, al jos necu skoro pomesati kornjacu i biljke....mozda tamo od leta...
A umetnih biljaka ima zaista vrhunski odrađenih...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
e ja sam uzeo novu biljku , nekakva vodena mahovina ali nelijepi se nizasto nego su neke loptice , kad loptica naraste pukne i tako se razmnozava ,
ova mahovina je kao filter prirodni jer pluta nekad po povrsini nekad po dnu i tako kupi ostatke i njima se hrani jer nije nicim povezana za nesto odakle bi se mogla hraniti , znaci hranise otpatcima kod mene je vec pola dana u akvaariju i kornjace uopste nediraju biljku ona pluta kuda oce.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
To je zapravo alga, Chladoflora. Ja sam isto nedavno dobio jednu, sad cekam da mi se malo razraste. Sto ih vise imas to ce bolje vuci otpadne tvari iz vode.
Pisano: 28.01.2011
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.