Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Koju vrstu kornjača držite? |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Skužila sam da fali slovo "t", nema veze snašla sam se u traženju pod tim imenom.
Pretpostavljam da je ženka. Ima kratke nokte i kraći rep. Pa bi se trebala zvati Perica a ne Pero Pročitala sam sad malo o toj vrsti i po opisu bi bila ženka. Ali budem svakako još jednom detaljno provjerila.
Pisano: 21.06.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ako smem da pitam gde si nabavila kornjacu? :)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Dobila sam ju. Kolegica mi ju je dala. A ona ju je dobila od neke
žene na trgu dok je bio kod nas sajam cviječa. Ljudi nisu znali kud bi sa njom pa ju je kolegica uzela za mene. Može se reći da sam ju udomila iako nisam imala pojma o kornjačama i nikad ih nisam imala. I eto, iz dana u dan učim o njima.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Ako je zenka onda ce jos definitivno rasti, doseci ce najmanje 20 cm. S obzirom da prodajes onaj akvarij predpostavljam da si kornjaci sredila velik smjestaj? Citiraj:
Prije godinu-dvije su se u Hr. pet shopovima cesce prodavali Graptemysi od Trachemysa. Bilo je cak dostupno 2 vrste, odnosno 3 podvrste: Graptemys pseudogeographica kohni, Graptemys pseudogeographica pseudogeographica i Graptemys ouchitensis ouchitensis.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Zenka je, vidi se na slici jedna noga i po toj nozi (i ako mutna) vidi se da je zenka. Graptemys vrste se vise ne izvoze iz SAD-a (radi glupih razloga). 10 cm u roku godinu dana je previse. Kao sto ti je Filip rekao, procitaj o pravilnoj prehrani.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Pisano od: Kori
Ako je zenka onda ce jos definitivno rasti, doseci ce najmanje 20 cm. S obzirom da prodajes onaj akvarij predpostavljam da si kornjaci sredila velik smjestaj? Zasad je još u tom akvariju kojeg prodajem (nadam se da se bude uskoro našao i kupac ) pa nakon prodaje budem nabavila veći akvarij. Namjeravam oko 250 litara. Zasad joj je ok i u tom akvariju, ima mjesta ali ipak bi ja htjela veći.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Pa ne isplati ti se sada onda uzimati 250 litara, rađe jos malo pricekaj, skupi novaca pa kupi posten smjestaj duzine 150 cm, 300-400l. Jer kornjaci je za sada ok.
Pisano: 24.06.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
2 žutohe,2čančare uskoro i crvenouha
Pisano: 06.11.2010
|