Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: Džungla ispod sljemena |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Meni je super, jer izgleda prirodnije, a koliko kosta to drvo? I posle koliko vremena izgubi boju?
Pisano: 06.05.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
danima..
godinama... satima... taj vrag ispušta boju... ma zezam se, ali dugo dugo, ja svoje kuhala satima i već su 2 mjeseca i još ispuštaju boju , ne jako ali meni smeta.. imam 2 koje namačem u kanti u kupaoni 2 puta dnevno stavljam vrelu vodu već mjesec dana i još pušta... možda oviis i o kvaliteti panja mozda ne bi bilo loše dobro ga izribati svako malo (ili ne?)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Ja sam svoja dva panja kuhao unedogled, jedno tjedan dana po par sati dnevno, ali oni i dalje puštaju boju... Nije strašno i meni ne smeta (iako nije tako intenzivna boja ko kod balave ;)) ali oni će boju puštati još cca godinu dana... u svakom slučaju, sigurno još "neko vrijeme" ;)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Možeš ih izribati, ali to je samo da odstraniš površinsku nečistoću i dijelove koji bi uskoro otpali, ali moje stručno mišljenje ti je da to neće puno pomoći oko puštanja boje... panj je tu da pušta boju... to je ionak sve što radi...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Kornjaci ce unutra biti super, samo kako si postavila filter kada je razina vode tako niska, a akvarij je na podu?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Pa stalak će stići idući tjedan tako da onda neće biti problema. A sad sam napunila punu posudu od filtera, zatvorila, uključila, i filter radi normalno...bar koliko ja vidim.
|
|||
I'm free of all prejudices, I hate everyone equally.
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Filter je dizajniran tako da voda ulazi u njega po principu spojenih posuda, a u akvarij je vraca pumpa. Zato je vazno da se nalazi ispod razine vode u akvariju. Sada pumpa mora vuci vodu iz akvarija i pumpati je nazad za sto nije predviđena. Ali ok, do iduceg tjedna ce jos izdrzati...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Stvarno? Ja na ovom mom kinezu imam nesto da ga zakacim za akvarijum. A po mojoj nekoj logici ako u filteru ima vode nece pumpa posebno morati da vuce vodu u filter, nego ce sve jedno to raditi kada je izbacuje zar ne? Voda koja se izbacuje vuci ce vodu unutra. Nisam siguran da li cete me razumeti :)
Pisano: 07.05.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Nemam opet onu opciju da izmenim ni d obrisem pa cu napiosati novu.
Evo odgovora na moju poruku, kada je ispod nivoa vode manje se muci pumpa.... :) Sam sebi odgovaram, nisam ja bas cist.... Spustio sam i ja moj filter.
Pisano: 07.05.2010
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.