Pregledava ovu temu:
4 Anonimnih korisnika
Re: Zarko :) |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
uzmi obično sredstvo za čišćenje stakla,kada ubaciš vodu i sve središ,onda to operi za tim sredstvom
Pisano: 30.04.2010
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
za uklanjanje kamenca sa stakla
Pisano: 01.05.2010
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Akvarij je lijepo i prirodno uređen. Ako se sjetis za par mjeseci javi kako ti ovaj novi filter funkcionira...
Citiraj:
Obicno sredstvo za ciscenje stakla (npr. Ajax) se smije koristiti isljucivo za vanjsku stranu akvarija, niposto ne smije dolaziti u kontakt s vodom jer je to otrov! Kamenac je moguce skinuti sredstvom za skidanje ph vrijednosti, npr. Sera PH minus. Smije doci u kontakt s vodom, samo treba oprezno da ne oprzi zivotinje, to je ipak kiselina. Magneti za ciscenje stakla su beskorisni kod tvrdokornog kamenca, oni su vise za alge...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
i mislio sam za vanjsku...tko zna kakvih sve kemikalija ima unutri
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Hvala, potrudio sam se da sto prirodnije izgleda.
Iskren da budem nisam bas siguran za ovaj filter, ipak je to kineski, za sada lepo radi i neverovatno je tih, gotovo ne cujan, to mu je za pohvalu, valjda cu se setiti da javim kako radi filter, ali da budem iskren pribojavam se. :) Videcu onda da kupim taj sera ph. Planiram jos da stavi pored akvarijuma puzavicu, pa da je oko ivica akvarijuma nekako zagacim i oko ovih creva od filtera.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
E sada kada sam menjao vodu, nakon sto sam je ispraznio, posto je u akvarijumu bilo malo vode Zarko je to iskoristio i scepao jednu ribicu za rep, ribica se ovog puta izvukla :) Samo joj fali malo repa.
BAs sam se iznenadio posto ih je skroz ignorisao, imao je vise prilika da ih scepa ali nije, mada cini mi se da je slucajno ugrizao zenku gupija, mislim da je hteo onog brku, posto se na njega od pocetka nameracio :) A u tom cosetu gde ih je saterao bio je taj brka i dve gupi ribice. Uvezbao sam se u slikanju pa cu sada postaviti jos koju sliku :) Evo ugrizene ribice: Evo i brke, upravo dok sam stavljao slike video sam kako je opet pokusao da ga uhvati, cini mi se da se nameracio na njega jer je najmanji.....
Pisano: 04.05.2010
Editirano od TITO on 05.05.2010 15:53:40
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
ajoj korić :) ...... nadam se da će ipak pojesti gupije
|
|||
I'm free of all prejudices, I hate everyone equally.
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
sta je taj kineski filter vanjski??ajd udri i par slika filtera
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ne treba jos da jede gupije :) Cek prvo da krenu da se razmnozavaju, pa nek ih onda jede :)
Da filter je vanjski kanister filter. Imas ga na netu, samo ukucaj boyu ef-05. Ali ako bas zelis da ga slikam slikacu ga :)
Pisano: 05.05.2010
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.