Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: kutno stakleno kopno |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav, a koliko je kornjaca velika?
Razlika u velicini između starog akvarija i novog kojeg planiras nije velika i prema tome ti se bas i ne isplati. Potrositi ces novac, a kornjaci ce jako brzo trebati novi. Bilo bi ti bolje da se jos malo strpis i skupis jos novaca za trajniju soluciju. Koliko vidim nemas UVA-UVB rasvjetu, to je jako vazno i trebala bi je nabaviti sto prije. Kopno se lagano moze nadograditi na akvarij, samo reci koliko ce ta polica pokrivati akvarij? Ali vecom dubinom ne mozes kornjaci nadomjestiti potrebnu duzinu za plivanje...
Pisano: 05.04.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
ovo je stara slika, kad se tek postavio akvarij, sad ima sve potrebno :)
ima 8,5 cm. akvarij mislim uzet za 120kn, rabljeni od aqua-terra, tako da mislim da se isplati jer mi to nije puno para, a ipak je neka promjena. pricala sam s tatom i rekao mi je da ima komad debelog pleksiglasa, pa cemo to nekako slozit za dva tjedna kad ponovo dodjem doma. ovaj tjedan bi ga trebala uzet, pa cu poslikat kako izgleda.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ajde mi javi kada napraviš kopno da ti ukradem ideju..
;) ja naručla turtle dock sa ebaya ali nikako da stigne,..
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
postavljen novi akvarij :)
na prve dvije slike se vidi usporedba velicine starog i novog akvarija. znam da nije idealna velicina i da nije bas velik napredak, ali bolje ista nego nista, I hope :) treca slika je cijeli setup kakav je sad, sa kamenom sa suncanje kojeg sam stavila na plasticnu posudu na koju sam akvarijskim silikonom nalijepila kamencice i u sredini izbusila otvor da sto manje zraka ostane tako da moze lijepo potonut. kamen je zalijepljen silikonom za posudu tako da ne moze skliznut. zadnje dvije slike su zoomiran dio akvarija, tako da se moze vidit koliko (malo) prostora ima izmedju kraja stakla i police. imate li kakve ideje za slozit kopno od pleksiglasa? idem doma za ovaj vikend i tata mi je rekao da ima debelu plocu od pleksiglasa i da ce mi pomoc slozit kopno pa bi htjela to iskoristit :) svaki savjet je dobrodosao :) Dodaj datoteku: usporedba1.JPG (113.39 KB) usporedba2.JPG (109.90 KB) home.JPG (343.61 KB) zoom.JPG (314.64 KB) zoom2.JPG (326.50 KB)
Pisano: 11.04.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Citiraj:
jel to onaj Zoo Med turtle dock? javi kakav je kad ga dobijes :) zanima me jel to moze izdrzat kornjacu. vidila sam na nekim slikama da kada se velika kornjaca navali na to da potone :/
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Lepo izgleda :)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
da to je taj, nikako da stigne.. ;( vidjet ćemo da li je to ok, ako ništa drugo, dodatno ću ga učvrstiti sam pipicima od silikona.. javim ti
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ja sam ih kupio ukupno tri, iz pocetka su mi bili dobri. Sada ih vise nebi uzeo ni za mlade. Nisam bas odusevljen. "Pipci" (ono sto se lejpi za staklo) vrlo brzo izgubi svoju svrhu (neljepi se vise) tako da ces morati stvarno silikonom zaljepiti.
Od ta moja tri cetri, jedan je jos u pogonu i to samo zato sto taj akvarijum nisam jos sredio (selim trenutno kornjace).
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
znači nije baš neka investicija....
;( od čega je napravljeno to kopno, pretpostavljam od nekog plastičnog mateijala?
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.