Pregledava ovu temu:
4 Anonimnih korisnika
Re: molila bi da mi neko odgovori |
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Ne znam kako da stavim sliku? Imam dosta slika sam napravila...
Pisano: 04.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
klikni na "odgovor" i idi na choose i kad nadjes sliju idi na uploadaj.
Pisano: 04.11.2009
|
|||
ĐOLE
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Ja obicno koristim reflektore od 50-60W, ali jacina zarulje ovisi o visini na koju instaliras lampu iznad kopna, da li akvarij ima poklopac, temperaturi ambijenta itd. Uzimas jacinu s kojom god mozes postici zeljenu temperaturu na kopnu. Rasvjetu preko noci gasis, i kornjace moraju imati ritam dana i noci! Citiraj:
Provjeri da li su slike odgovarajuceg formata. Ako si slikala digitalcem vjerovatno su slike pre velike, potrebno ih je smanjiti da bi ih mogla uploadati. Smanjiti ih mozes ovim basplatnim programom: VSO Image Resizer
Pisano: 05.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ljuste se zato sto se u zatocenistvu brze razvijaju tako da je to normalno...vremenom ce se navikunuti...a sto se tice oklopa i kod mene je tako..kod jedne svijetliji kod druge tamniji tako da nista ne brini
Pisano: 12.11.2009
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Kornjaca se zna tako ponasati kada je pod stresom. Provjeri da li je druga kornjaca maltretira/grize. Pojacano ljustenje moze biti povezano uz vise stvari, najcesci krivac je pre visoka temperatura i brz rast kornjace.
Pisano: 13.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Hvala svima. Temperatura vode je 26 stepeni, to ste rekli da je normalno tako da nije zbog toga.A pogledacu da li je neko dira. Ako ne, sta da radim, ja je bas i ne uznemiravam, ne vadim je uopste napolje, ne giram se sa njom pa mi nije jasno zasto me se boji.
Pisano: 13.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Kao sto znate imam dve kornjace i imam problem sa kokicom. Non stop spava i slabo jede, juce uopste nije ustala ceo dan. I kad ustane treba joj pet min da otvori oci.Dok ova druga jede bas obilno i duplo je veca od nje... Sta da radim sa Kokicom?
Pisano: 19.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Jesi li poslusala sve moje savjete iz ove teme, sredila kornjacama potrebnu temperaturu kopna?
Da li kornjaca pliva/pluta u koso? Da li provodi puno vremena na kopnu? Da li ispusta piskutave zvukove na kopnu? Da li joj na usta i nos izlazi sekret? Da li otvara usta (na kopnu) kao da se gusi, hvata zrak? Da li su joj oci natecene, da li ima gnoja?
Pisano: 19.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Sve imau sem UV lampe, temperatusra kopna i vode je ok...
Pa malo, kad joj das hranu nikako ne moze da je uhvati, ko da se ne snalazi verovatno jer pliva ukoso... Da, stalno je na kopnu i spava. Nisam primetila da ispusta zvuke. Nisam primetila Ne. Nema.
Pisano: 23.11.2009
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.