Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Anonymous
|
Re: Nije mi jasno |
|||
---|---|---|---|---|
Citiraj:
Okaci sliku svog filtera i ja cu ti objasniti kako ces ove pumpe da upotrebis za tvoj filter. Pumpa uopste ne mora da bude sa spoljne strane. Edit: citati
Editirano od Kori on 18.03.2013 16:43:45
Editirano od Kori on 18.03.2013 16:48:34 |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Riknula mi je pumpa ! Sad sam u teskom bedaku i u teskom problemu !!!!!!!
Pisano: 18.03.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
O filtraciji i pravilnom odrzavanju akvarija sam vec bezbroj puta pisao na forumu, a na naslovnici ima i clanak o filtraciji i odrzavanju: Smjestaj za vodene kornjace Citiraj:
Ti tu pumpu mozes bez problema ugraditi u filter. Odrezes utikac sa kraja zice i provedes zicu kroz poklopac uz pomoc kabelske uvodnice ili sto si god vec koristio za spajanje ulaznog i izlaznog crijeva na filter. Nazalost moras rezati originalan utikac i stavljati novi, sto vecina proizvođaca ne preporuca, ali to je takav DIY projekt. Evo vidi konkretno takav filter u ovoj temi: LINK A ako bas ne zelis rezati kabel mozes pumpu staviti u akvarij da gura vodu u filter sto je poznato kao "pressure filter". Vanjske pumpe koje imaju ulazno i izlazno crijevo su skuplje zato jer se vise zagrijavaju kako nisu u vodi pa moraju biti kvalitetnije napravljene, no vecina proizvođaca iz kine (Atman, Boyu, Astro...) ima takve pumpe, treba potraziti na njihovim stranicama pa vidjeti da li se moze negdje naruciti. JBL ima vanjsku pumpu dosta povoljno, 1000 L/h: LINK Ovdje također imaju velik izbor pumpi, pitaj da li li mozda imaju neku vanjsku u ponudi: LINK
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Matoriiiiiiiiii. ovo je cela nauka za mene si luuuud. :D Nemam vise zivaca za ovo majke mi odlepicu uskoro....
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
A da das nekome ko se razume ovaj link pa da ti uradi to. ne treba ti vise od 2000 kinti a odradjivace posao fantasticno!
Kori znam da je pisano i znam da ima na pocetnoj ali ocigledno je da treba ponoviti. 95% postova za bolesti i smestaj kornjaca su u tom slucaju nepotrebni zato sto si i to sve lepo ispisao. Pa opet pitaju, i nazalost i dalje ne vredi. |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Ne mogu majke mi ne mogu vise . odlepio sam nacisto od svega ovoga , vracam kornjace u fontanu i ne zanima me nista vise , a u tri lepe. prso sam vise
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Mislis da je lako bilo sta raditi? Najgore sto covek moze da uradi je da odustane na prvoj prepreci. Tako da ne budi PI***, lati se posla i krenuce.
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
Stvarno mislis da bi odustao tek tako od dugomesecnog truda ? to ja kad prsnem svasta znam da kazem... :P :)
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Ne znam te toliko. Kazem samo da je glupo odustati :)
|
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.
You ne moeš post without approval.