NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
54 korisnika su online (14 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 54

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   2 Anonimnih korisnika

« 1 2 (3)

Re: kojeg su spola??
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
ok. da li da gledam uzeti već veliku ribu ili dok je mala pa da mi duže živi? možda bi ipak bilo pametnije da je starija ali veća. ne znam je li pitanje glupo ali nemam nikakva iskustva s ribama i kornjačama pa shvatite.

Pisano: 07.04.2010
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Re: kojeg su spola??
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: anastasija0702
u 10 mj je jedna imala 10 cm druga 12. ali ova veća je neki dan manjoj pred licem treperila pandžicama što znači ili udvaranje ili prijetnju, zar bi i ženka to radila ženki?

Kornjace su onda jos pre male da bi se ista sa 100% sigurnosti moglo reci, treba pricekati jos malo. Do sada nisu bas zivjele u pravilnim uvjetima pa je moguce da su zaostale u razvoju.

To treperenje nije nuzan pokazatelj spola, zenke to također znaju raditi kao pokazatelj dominacije.

Citiraj:

Pisano od: anastasija0702
mojima ni jednoj ni drugoj rep ne dopire do nogu. da li su onda ženke ili je moguće da još nisu razvile karakteristike spola? hoće li se onda podnositi u budućnosti jer mi je rodica rekla da ima dvi kornjače i da ih je morala razdvojiti da su se grizle kad su narasle.

Kada drzis vise kornjaca zajedno uvijek postoji mogucnost da se u buducnosti nece slagati, na to ne mozes utjecati. Iz tog razloga uvijek novim clanovima koji tek planiraju kornjace kazemo da je jedna kornjaca uvrh glave.

Sto se tice riba cistaca ne igraju one toliko veliku ulogu u ciscenju akvarija da bi ih bas trebala ubaciti u akvarij, nego ono, ako bas zelis ubaci. Potrazi ancistrusa ali pazi da ti ne uvale plecostomusa ili gibbicepsa, te ribe su slicnog izgleda a narastu 30+ cm!

Pisano: 09.04.2010
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum