Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: Kornjača+ ribe |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
to su spore ribice nebi prezivjele mozda dan...i vec bi bile u stomaku kornija...rijetko koja riba moze izdrazti sa kornjacama...ima pisali smo vec u nekim postovoma pa potrazi
Pisano: 15.11.2009
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
ok.... jednio što me zanima je li trebam stavljati još koju opremu za ribe.... probat ću staviti nekog čistaća i kolko sam pročito ciklidi se dobro snalaze... mislim max. 30kn da izgubim nije mi neki problem
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
pumpa za zrak.. a nisi nam jos rekao ni sta imas za kornjace
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
ovdje sam napiso opremu i slike poslo.... http://www.kornjace.com/modules/newbb ... .php?topic_id=710&forum=8
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Karasi bas ne bi bili najbolji izbor. Za razliku od ostalih "zlatnih" riba oni nisu bas spori, ali preferiraju hladniju vodu i stvaraju puno otpadnih tvari. Njih je ok drzati vani u jezercu sa kornjacom, ali za akvarij ima i pogodnijih riba. Ja bi ti za pocetak preporucio neke zivorotke (guppy, moly, platy...)...LINK Mozes ubaciti i kojeg ancistrusa. Nikakva dodatna oprema ti ne treba, pumpa za zrak nije potrebna. Dovoljno je da izlaznu cijev iz filtera postavis tako da mreska povrsinu vode.
Pisano: 18.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
danas stavio 1x plecostopmus (u vodi oko 1h, još živ) 1x corydorosa (nisam siguran kako se piše, ugl. čistač... otprilike 10 sec u akvariju i onda dead) 3x platija (1 živ)
Pisano: 18.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Uf, nisi bas trebao kupovati Plecostomusa, to je ogromna riba. Oni mogu narasti do 60 cm, u akvarijskim uvjetima obicno narastu do 35 cm. Ako kornjaca ima takav apetit za ribe jedino pleco ima sanse za opstanak.
Pisano: 19.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
kada god pokušam nahraniti čistača s onom tabletom kornjkača ju pojede, gdje god stavim ona pojede...jedino da izvadim kornjaču van pa smjestim tabletu baš tamo gdje se čistač skriva..... e da i kako je on uvijek kopao oko mangrov panja, svo kamenje maknuo da se vidi staklo sad je to sve zatrpo jer je valjda skužio da su se tamo ribe skrivale haha
|
|||
Exit light
Enter night Take my hand We're off to never-never land |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Oko hranjenja ces se morati nekako snaci. Probaj ga hraniti u isto vrijeme kad hranis kornjacu.
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.