NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
49 korisnika su online (10 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 49

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

chinemys reevesii, o vrsti molim
Povremeno aktivan član
Povremeno aktivan član

See User information
imam od 18 .oktobra 2016.bebu chinemys reevesii.ali o toj vrsti malo znam.kada smo je nabavili bila je velicine neke bubice i jedino sto sam znala o njoj je da je odrasla uz zivi tubifex.dali su nam suseni tubifex ali posle par dana smo nasli drugu varijantu hrane koju i dalje jede a to je turtle sticks od zorbala.ima da se nabavi i na rinfuz sto ona nekako jos vise voli jer sto je hrskavije a ona jede meni gotovo iz ruke to joj je lepse,bar deluje tako.takodje smo joj dali i repti immun ali to joj je tvrdo pa pojede samo kad se rastopi u vodi a zbog toga ga bas i ne voli.rugil i racice nece ni da vidi.pitam se da li bi agil jela jer deluje kao beli deo granula koje joj sad dajem od zorbala...videla sam u prodaji slicne kornjacice ali imaju belu crtu po tamnom oklopu moja ima crnu.sliku cu kasnije priloziti.trenutno spava u suvoj posudi za hranjenje.to joj ne smeta lepo raste i menja kozu,jako je halapljiva na hranu.posuda za hranu je trenutno glavni stan jer se lose snalazi kad treba da jede veoma je lenja i neverovatno mirna po ceo dan,cista je i bez neprijatnih mirisa.ima igraliste od 20 l sa ostrvom iz pet centra na kome je kao u akva parku ali ga sad redje koristimo.ono je inace od plastike ali s obzirom na brzinu rasta od oko 1 cm mes.mislim da cu morati da dobro isplaniram uslove drzanja,iako znam da nije bas po propisu ona deluje zadovoljno a ja bih je svima preporucila,specificno je sto uvek trazi samo malo vode i retko se zadrzava u vodi na kopno nece nego u polu vodu kao Nesi cudoviste iz jezera...Mene interesuje neki praktican savet i bilo sta sto se zna o ovoj vrsti uopsteno ili vezano za drzanje kao i ponasanje,posto sam zakljucila da je izrazito specificnih karakteristika.ima manji rep za razliku od njene brace iz radnje pa smo mislili da je zenska,tako su nam je i dali,nazvali smo je Ema.Unapred hvala na kontakt informacijama,veliki pozdrav svima.

Pisano: 09.12.2016
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Odg.: chinemys reevesii, o vrsti molim
Povremeno aktivan član
Povremeno aktivan član

See User information
moja kornjacica ,slike,molim potvrdu identifikacije vrste i nesto informacija ukratko,najvise gde bi volela boraviti ,koliko poraste, koliko toplote treba i svetlosti i sl.
hvala veliko svima zainteresovanim na kontakt informacijama ili citanju poruke.

Dodaj datoteku:

jpg  ema 1.jpg (127.70 KB)
5198_584a863fee470.jpg 500X666 px

jpg  ema 2.jpg (101.70 KB)
5198_584a864ed1eee.jpg 500X666 px

Pisano: 09.12.2016

Odg.: chinemys reevesii, o vrsti molim
Povremeno aktivan član
Povremeno aktivan član

See User information
Pozdrav,
ja bih pitala jel se moze kornjaca pregojiti i ako jako poraste sad tj.danas ima 4 cm,u duzinu 5 u sirinu i oko 3 u visinu.Ima apetit.
Zivahna je i jede po 20 plutajucih stapica dnevno,jel to previse,cesto mi trazi jos kad me vidi...

Pisano: 07.01.2017

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum