Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Re: Imam veoma tuznu vest |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Zao mi je da je trebalo doci do ovoga da bi shvatila da drzanje kornjaca nije sala. Nikako ti ne preporucam nabavu nove zivotinje, barem dok malo ne odrastes. Ubuduce ako ces ikada kupovati novu kornjacu prvo slozi posten, velik smjestaj. Nadam se da opet neces napraviti istu gresku.
Pisano: 02.08.2009
|
|||
|
Re: Imam veoma tuznu vest |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ovakve djecije gluposti na ovoj stranici nemaju mjesta.
Ima sigurno drugih stranica gdje se o ovakim stvarima (bjeli kovcdeg) moze pisati, ovdje ne. Ova stranica ce biti ili ozbiljna ili je niiako nece biti. A sigurno ne balavurdiji za ovakve djecije postupke. Razlog zasto nebrisem ovu temu i zasto je ostavljam, je jedino taj da bude drugima primjer, da ovakve bedastoce nisu pozeljne. Uginula kornjaca zbog nepravilnog drzanja. Onima koji zele stvarno nesto nauciti, dajem savjet da poslusaju sto im je ovdje napisano i da to ostvare (smjestaj, hrana itd.). Stime imaju veliku mogucnost dugo uzivati u prisustvu svojih kornjaca. Nadalkje, gasim mogucnost u "Obavjestima" da clanovi mogu otvarati teme. Razlog za to su "Obavjesti" poput ove teme. Od sada ce samo moderatori moci postavljati obavjesti i clanovi ce moci u vec otvorenim temama postavljati pitanja.
Pisano: 02.08.2009
|
|||
|
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.