Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Pitanje u vezi novog smestaja |
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
ja imam EHEIM filter i super je a i nije talko skup ...
Pisano: 12.04.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
I koliko si platila 100 e
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Pa o tom se radi, pitanje je da li ce ti tako nesto htjeti raditi od materijala po zelji... Citiraj:
Na filteru ne bi trebao stedjeti, ako zelis kupiti posten filter koji ce ti trajati dugi niz godina trebao bi uzeti Eheim, Fluval ili JBL. Oni spadaju među najkvalitetnije filtere na ovim prostorima.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
ja mislim da ne moj prijatelj je radio ak i sve od normalnog stakla i super je ispalo .. nakraju ga sad ja imam ..
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Ne, za izradu akvarija se koristi obicno float staklo standardnih debljina. Strojno brusenje također nije nuzno potrebno, a dosta podize cijenu akvarija.
Pisano: 13.04.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Ova firma mi je odgovorila da bi akvarijum kosto 170e sa sve ojacanjima i kopnom mislim da je to pristojna cena i rekli su da bi mi napravili poklopac za 30e ja sam im onda napomeno od kog materijaal i sta pa cekam odgovorm u toku dana.
http://www.akvarioland.com/ Onda ovaj 2 pet shop cuca sam isto pito oni bi napravili za 220e al oni neznaju da naprave poklopac pa oni su hteli da napravi neki polopac od stakla al to nije dobro zbog svetla.Oni su mi ponudili da mi naprave ovakav akvarijum al ovo po meni je dobro samo za male kornajce ovo kopno zauziam mnogo mesta za plivanje. A od ove firme jos uvek cekam odgovorm oni se nisu ni javaljali verovatno zato sto su sad praznici pa ne rade:http://www.akvarijum-centar.com/Izrada-akvarijuma/
Pisano: 15.04.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
I jos nesto kako bi ja na ovakvom poklopcu mogo unutra da stavim reflektoricu koja ce da ih greje jer bi o5 mora da secem poklopac negde na vrhu da bi stavio reflektoricu?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Kojih dimenzija? Onaj 110X50X40 cm bi naplatili 170 eura?! Ako su te dimenzije cijena je pre visoka i to vjerojatno zbog izrade posebnih dijelova za kornjace. Savjetujem ti da niposto tim firmama ne prepustas dizajn jer na kraju vjerojatno neces biti zadovoljan. Oni bi ti vjerojatno napravili akvarij ovog tipa dolje na slici jer svi oni zamisljaju da je to idealno rjesenje za kornjace, a to je zapravo dugorocno jako losa solucija jer zauzme prostora i ne funkcionira bas dobro. Ti im trebas definirati sve od A-Ž i poslati nacrte kako tocno hoces da na kraju to izgleda. Inace ces potrositi veliku svotu novaca i neces biti zadovoljan sa dobivenim. Zato ti savjetujem da tu sve isplaniramo do zadnjeg detalja prije nego li krenes u kupovinu, ja ti na kraju opet napravim tocan nacrt s uputama i onda das izraditi.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
DA,u pravu si poveco sam nas 120cm x 50 x 40 najbolje bi bilo da mi ti napravis nacrte i ja im samo posaljem kao za ono kopno sto sam pravio i onda nisu ludi da pogrese valjda poveco sam na 120cm jer mi je u kuci haos sve mi je prenatrpano sa stvarima on bi mi stajao u dnevnoj sobi i tacno 120cm i ima mesta ima malo vise al onda ne bi mogo da otvaram ormar i 120 bi proslo,moglo bi i 150cm al moji u kuci drze tea pec koja ne radi vec 2,3 godine od kako smo uveli gas i oni tu tea pec nece nikako da pomere kazu ma ajde bre bezi tamo ne daj boze da nestane gas nesto sta da radimo i onda zbog toga nemogu 150cm u duzini 120 maximalno :P,ti kori kad budes imo vremena mozes mi to sve dedaljniej nacrtati za akvarijum meni to jos nije hitno jer su kornjace jos male al vrlo brzo ce da narastu pa ce im trebati posten smestaj grejac cu da narucim onaj sto si mi ti reko JBL ProTemp S narucicu iz novog sada i filter cu da vidim koji cu da uzmem,trebacemi neonke 2,reflektorica , tapet i kao podlogu neznam sta da uzmem najbolje mi je ovo kamenje veliko bojim se da se ne nagutaju sljunka kao tvoje a ovde nema veterinara pa mi je to mnogo sigurnije.
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.